Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Vinkovčanin

U kući skrivao mali arsenal oružja i kokain

Oružje
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
11.04.2017.
u 14:30

Kod muškarca je pronađeno ručno napravljena eksplozivna naprava, dvije ručne bombe, spremnik za automatsku pušku, devet komada streljiva kalibra 45 mm i 9 grama kokaina.

Djelatnici PU Vukovarsko-srijemske su temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru u ponedjeljak izvršili pretragu doma i prostorija koje koristi 36-godišnjak u Vinkovcima.

Tom prilikom su kod njega pronašli ručno napravljenu eksplozivnu napravu, dvije ručne bombe, spremnik za automatsku pušku, devet komada streljiva kalibra 45 mm i 9 grama kokaina.

Iz PU navode kako je po završetku pretrage 36-godišnjak priveden u službene prostorije policije gdje je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Također jučer, ali u Drenovcima, osoba koja je željela ostati anonimna na kućnoj adresi dragovoljno je policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predala dvije ručne bombe i četiri komada protuavionskog streljiva. Preuzeta minsko-eksplozivna sredstva policijski službenik pohranio je u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

>> Novi pronalazak opasnog oružja: Građani na ušću Neretve naišao na vojni sanduk pun raketa za ručni bacač

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije