Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen krijumčar

U kući držao 7,5 tisuća kutija cigareta prošvercanih iz BiH

cigarete
Duško Mirković/Pixsell
05.02.2016.
u 15:19

On je uhićen u srijedu oko 14 sati, nakon što su policajci i carinici u pregrađenom dijelu spremnika za gorivo njegova automobila otkrili 1.500 kutija cigareta za koje se sumnja da ih je prokrijumčario iz Bosne i Hercegovine.

Policija je nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijavila 46-godišnjeg Brođanina koji je u svojoj kući držao 747 šteka sa 7.470 kutija raznih vrsta cigareta bez nadzornih markica Ministarstva financija RH te 135 kilograma sitno rezanog duhana.

On je uhićen u srijedu oko 14 sati, nakon što su policajci i carinici u pregrađenom dijelu spremnika za gorivo njegova automobila otkrili 1.500 kutija cigareta za koje se sumnja da ih je prokrijumčario iz Bosne i Hercegovine.

Ostatak je pronađen pretragom njegova doma i drugih prostorija koje koristi. 

>> Stanko Subotić Cane oslobođen optužnice za krijumčarenje cigareta

Ključne riječi

Komentara 6

MA
malaplava
18:40 05.02.2016.

kao slučajno baš njega policija zaustavila i odmah je tu bila carina..mo'š mislit.znali su oni to sve samo su čekali priliku

BO
bolesnodrustvo
17:20 05.02.2016.

Vjerojatno nije bio voljan trgovati s onima čiji je zadatak da sprečavaju šverc te vrste. Otiđite na bilo koji plac u RH kupiti povrće najmanje jedan švercer duhanskih proizvoda će vam ponuditi svoju robu na ulasku u plac, pa nije vrag da baš nitko zadužen za sprečavanje švercanja nema ovo iskustvo.

RI
RI813
19:25 05.02.2016.

samo napred moraju ljudi zivjet kad nema posla bolje nego da kradu i pljackaju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije