Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆENE DVIJE UPORNE PROVALNICE

U kuće pokušale provaliti kroz prozore, vrata, garažu...

Zeljko Lukunic/PIXSELL
06.04.2021.
u 10:07

Zagrebačka policija uhitila je dvije djevojke od kojih je jednoj 19 godina, a druga je maloljetna

Da bi doše do šminke, novčanika i tenisica, dvije djevojke, od kojih je jednoj 19 godina, a druga je maloljetna, svojski su se potrudile. I zbog toga "truda" zagrebačka policija ih sada sumnjiči za provalu i pokušaj provale. 

Njih su dvije, kako se sumnja, 3. travnja prijepodne došle do kuće u Kolodvorskoj ulici u Jastrebarskom. Prvo su pokušale kroz kuću ući kroz prozor, no nisu uspjele. Zatim su otišle do ulaznih vrata, no nisu ih uspjele obiti. Potom su otišli do kuhinjskog prozora, kojeg isto nisu uspjele obiti. No onda su razbile staklenu stijenku te kroz nju ušle u kuću iz koje su potom ukrali tenisice, novčanik i šminku.

Istog dana pokušale su provaliti i u kuću u Ulici Petra Svačića u Jastrebarskom. I ovaj su put pokušale više puta provaliti i to kroz  ulazna vrata, prozore i kroz ulazna vrata garaže. No nisu uspjele pa su otišle neobavljena posla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije