Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo

U krugu HRT-a pronađen pljačkaš obližnje trgovine

HRT
Mišo Lišanin
31.01.2010.
u 15:01

Policija ga je uhitila za obilaska terena u renault cliju na Prisavlju, pretragom njegova stana pronašli su dva grama marihuane, a sumnjiči se da je iz blagajne trgovine Korekto ukrao 900 kuna

G. B. (31) uhićen je u petak u krugu HRT-a te se sumnjiči za pljačku trgovine Korekto na Starotrnjanskoj cesti.

U trgovinu je ušao oko 11 sati, od trgovkinje tražio žvakaće gume, a kad je ona otvorila blagajnu, pošpricao ju je suzavcem i ukrao 900 kuna.

Policija ga je uhitila za obilaska terena u renault cliju na Prisavlju, a pretragom njegova stana pronašli su dva grama marihuane.

Ključne riječi

Komentara 3

RA
Raven
21:41 31.01.2010.

I takvi nam ljudi donose vijesti, čovjek možda nije ni bio svjestan u kojoj je državi a kamoli što drugo..

Avatar Robinzon
Robinzon
08:54 01.02.2010.

Vidi se da je ovaj kokošar neke stvari pobrkao.Negdje je nešto čuo kako se na HRT mogu sakriti svi tragovi, pa se dovezao na njihov parking.

DR
dražen1
09:10 01.02.2010.

pokraj dobro čuvanih zaštitara AKD čudno da je jedan mali napušeni uopče ušao u HTV , a ja pomislio da mu je zaštita HLO... mama od narkodilera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije