Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDAR NA DŽEP
Povratak na članak

U Krnjaku 160 ovrha zbog neplaćanja komunalne naknade

Taj proces je neminovan, tvrde u općini, da bi se uvelo reda u naplatu. Ipak, donijet će i niz prosvjeda jer više od 70 posto ljudi u općini živi na rubu egzistencije.

Komentari 2

FE
Felicijen
17:04 09.06.2010.

Sad će porasti prodaja svih vrsta pila i sjekira. Balvani opet na vidiku!

VL
DU
Deleted user
22:18 09.06.2010.

Svi moraju BRE platiti porez jer bre država nema para bre i ja moram platiti porez iako nemam odvodnju ali platiti moraš troše se novca na sve i svašta kupuju se oklopnjaci grade zlatni WC-i nose se satovi od milijun kuna ali porez svi moraju platiti jer bagra na vlasti ne bi imala što krasti. Imaju oni para i za stadione ma nema problema jest da se taj stadion nakon što su ulupali milijune kuna na njega raspada to nije problem svi moraju platiti porez osim lopova koji vode taj stadijon.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.