Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki i dalje ulažu: u zlato, jen, obveznice...
Povratak na članak

U krizi zarađuju 'day traderi' na volatilnom tržištu kapitala, raste i - štednja

Iako je uoči rasplamsavanja pandemije u Hrvatskoj zabilježeno ponešto povlačenja depozita, iz banaka otkrivaju da sad čak lagano rastu. U razdoblju u kojem je Crobex izgubio na vrijednosti 21,49 posto, od 24. veljače do 9. travnja, ukupan promet iznosio je 1,03 milijarde kuna - 181,34 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Komentari 4

WI
wimamanianiia
20:23 10.04.2020.

Jako je rizicno drzati novac u bankama EU-ropske unije, ovi vam mogu svaki cas bankrotirati. Tko ima nesto stednje bolje da premjesti svoj novac u Svicarske, Americke i Britanske banke, a od njih se distancirajte u sirokome luku. Znate njih, pa to vam je najgora olos na svijetu.

VL
WI
wimamanianiia
20:29 10.04.2020.

Da vam bankrotira Italija, bankrotirala bi vam automtski citava EU-ropska unija. Mislim svi su oni vec bankrotirali, ali da zvanicno proglase bankrot u Italiji, a nije iskljuceno, to bi bila katastrofa nevidjenih razmjera, i mozete se pozdraviti sa novcima. Posebno vi u Hrvatskoj sto imate njihove banke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.