Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevid u tijeku

U Križevcima vlak naletio na muškarca, preminuo je na mjestu

pruga
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
02.09.2018.
u 12:50

Putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica – Zagreb, naletio je na za sada nepoznatog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće

U naletu putničkog vlaka na prijelazu ceste preko pruge u Križevcima u nedjelju je smrtno stradao muškarac, priopćeno je iz Policijske uprave križevačko-koprivničke. 

Prometna nesreća se dogodila oko 11,55 sati na prijelazu ceste preko pruge u Ulici Lj. Modeca-Bjelovarske, oko 500 metara od navedenog prijelaza prema Križevcima, navodi se u priopćenju.

Putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica – Zagreb, naletio je na za sada nepoznatog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće.

Policijski očevid o uzrocima i okolnostima stradavanja je u tijeku.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
19:04 02.09.2018.

vlak preminuo na mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije