Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE VRATIO IZ RIBARENJA

U krčkom akvatoriju pronađeno tijelo nestalog ribara

Pomorska policija
Goran Kovačić/PIXSELL
10.10.2017.
u 11:14

Daljnje okolnosti tog slučaja u nadležnosti su Policijske uprave Primorsko-goranske.

U krčkom akvatoriju u utorak ujutro pronađeno je tijelo 70-godišnjeg ribara čiji je nestanak prijavila obitelj budući da se noćas nije vratio iz ribarenja kući u Njivice.

Službenici Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) u 5,13 sati ujutro zaprimili su poziv člana obitelji o nestanku Ž.M., rođenog 1947., koji se nije vratio iz ribarenja.

U ribarenje je isplovio svojom brodicom u ponedjeljak, 9. listopada, u 17.30 sati iz Njivica, na otoku Krku.

U potražno-spasilačkoj akciji u krčkom akvatoriju, službenici Lučke kapetanije Rijeka već u 6,15 sati pronašli su brodicu na 1,5 nautičku milju ispred mjesta Kijac, nedaleko Njivica, a u brodici i nestalog ribolovca, koji nije davao znakove života. Odmah su primijenili postupak reanimacije tijekom hitnog teglja do Njivica gdje je, po pristanku, nažalost, ustanovljena smrt pronađenog ribolovca.

Potražna akcija je okončana obzirom da osim pronađenog tijela nestale osobe nije utvrđen boravak drugih osoba na pronađenoj brodici, izvijestili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. 

Daljnje okolnosti tog slučaja u nadležnosti su Policijske uprave Primorsko-goranske.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
03:35 11.10.2017.

bitno da je čovjek pronađen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije