Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG DROGE

U Kostariki priveden Hrvat za kojim je Hrvatska raspisala tjeralicu, policija ga tražila mjesecima

Pixabay
24.02.2021.
u 20:43

Kostarikanska policija je slijedila njegov trag posljednjih šest mjeseci sve dok ga nije pronašla u Boca de Arenalu

Policija u Kostariki uhitila je 45-godišnjeg hrvatskog državljanina Miroslava Aničića, osumnjičenog za povezanost s trgovinom drogom, na temelju uhidbenog naloga koji je za njim raspisala Hrvatska, izvijestio je u srijedu lokalni portal San Carlos Digital iz Kostarike.

Aničić je uhićen pored svoje kuće u mjestu Boca de Arenal, u provinciji Alejuela, na sjeveru te srednjoameričke zemlje. Policija ga je privela temeljem Interpolove tjeralice.

Hrvatska je raspisala uhidbeni nalog 2018. godine a on se od 2019. godine nalazio u Kostariki, piše San Carlos Digital. Kostarikanska policija je slijedila njegov trag posljednjih šest mjeseci sve dok ga nije pronašla u Boca de Arenalu. Tamošnji sud bi trebao odlučiti o njegovu izručenju Hrvatskoj.

Interpolov ured u San Joseu, glavnom gradu Kostarike, te hrvatsko ministarstvo unutarnjih poslova nisu trenutno odgovorili na upit Hine. Aničić nije bio dostupan za komentar.

Ključne riječi

Komentara 1

JB
jonny_bravo
23:40 24.02.2021.

Mislite, u Kostarici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije