Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred stranke

U Kosovskoj Mitrovici ubijen srbijanski političar Oliver Ivanović

Oliver Ivanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.01.2018.
u 09:55

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokracija, pravda" ubijen je u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 8.15 sati, no iako je odmah prevezen u bolnicu, podlegao je ozljedama

Srbijanski političar Oliver Ivanović ubijen je jutros u Kosovskoj Mitrovici, javljaju srpski mediji.

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokracija, pravda" ubijen je u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 8.15 sati, no iako je odmah prevezen u bolnicu, podlegao je ozljedama.

– Izgleda da je preminuo na mjestu pucnjave. Koliko znamo zasad, dobio je pet prostrjelnih rana. Odmah je prevezen u bolnicu, no nije mu bilo spasa – rekao je za Blic Ivanovićev odvjetnik Nebojša Vlajić.

Na političara su pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke, a pronašli su ga stranački kolege. Kosovska policija traga za ubojicom.

Tužiteljstvo iz Kosovske Mitrovice objavilo je kako je u Ivanovića pucano iz 'automobila u pokretu' ispred sjedišta njegove stranke.

U obližnjoj ulici pronađena je pak zapaljena Opel Astra za koju se vjeruje da su je napadači koristili.

 

Komentara 135

Avatar Joejordan
Joejordan
11:54 16.01.2018.

Ovo je posao srpske tajne službe a ne Albanaca sa Kosova ako se samo prisjetimo dacicevog govora prije nekoliko tjedana da je srbiji potreban novi SANU e ovo je taj novi SANU pokušaj destabilizacije Kosovske vlasti i Albanaca na Kosovu, a i ako se prisjetimo kasnih 80-tih i ranih 90-tih pa ubijanje srpskog sva ta od strane srpskih radikala sve da bi se destabilizovalo stanje a sad to isto rade za veću ideju.

UB
UBS
10:49 16.01.2018.

hoće li opet srbin rado u vojnike da brani ono što nije njihovo?

IC
ico3
10:29 16.01.2018.

Kosovo nikad nije bilo srpsko. A mi Hrvati smo ga priznali kao samostalnu državu. Oni su nama pomagali u ratu i to nam je prijateljska zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije