Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGANJE ZA POČINITELJEM

U kombiju koji je sletio u Kupu bili su migranti iz Afganistana i Irana, žena se utopila

S migrantima upao u Kupu
Foto: Nikola Ćutuk/ PIXSELL
1/11
26.08.2019.
u 16:16

Dežurna županijska državna odvjetnica dala je nalog za obdukciju tijela preminule, a policija i dalje intenzivno traga za počiniteljem

Dežurna županijska državna odvjetnica u Sisku obavila je zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke očevid u Slatini Pokupskoj, na mjestu potonuća vozila s 11 migranata.

Prema dosad utvrđenom, nepoznati je počinitelj upravljao vozilom njemačkih registarskih oznaka i u njemu prevozio jedanaest ilegalnih migranata, državljana Irana i Afganistana.

- Upravljajući tim vozilom odbio se zaustaviti na traženje policije te je ubrzao brzinu kretanja i skrenuo na sporedni put sletjevši potom u rijeku Kupu. Vozač je pobjegao, a ilegalni su se migranti uz pomoć policijskih službenika uspjeli izvući iz potonulog vozila, osim jedne ženske osobe koja se utopila - navode u DORH-u.

Dežurna županijska državna odvjetnica dala je nalog za obdukciju tijela preminule, a policija i dalje intenzivno traga za počiniteljem

S migrantima upao u Kupu
1/5
Ključne riječi

Komentara 20

ZA
zagabria2
16:39 26.08.2019.

Koji je kufer tim ljudima da se tako silom guraju u EU. To nije normalno. Samo tjeraj i pendreči

PL
planinarka
16:41 26.08.2019.

11 osoba u kombiju.I žene i djeca među njima. Za vozača tog kombija ,roba koja je dovoljno skupo platila prijevoz da se kombi može ostaviti da potone. Sa svima njima unutra.S debelom mogućnošću da se svi oni utope.

NE
Nešo
16:52 26.08.2019.

Čini mi se da naša policija je otkrije samo one migrante koji se sami otkriju. Kod nas izgleda svaki kombi vozi migrante. Zadnjih par što se prevrnulo bilo je puno migranata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije