Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tunel Lučice

U kombiju karlovačkih oznaka pronađeno 380 kilograma smilja

smilje
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
09.12.2015.
u 11:10

Uz vozače u vozilima su bila još trojica mlađih muškaraca.

U crvenom kombiju karlovačih oznaka koji je delnička policija zaustavila u  utorak navečer oko 19.45 sati kod tunela Lučice na autoputu Rijeka - Zagreb  pronađeno je 380 kilograma smilja. Za upravljačem kombija s vrijednom robom bio je 22 godišnjak, a nedaleko kombija već je bilo zaustavljen osobni automobil, također karlovačkih oznaka, za čijim je upravljačem bio 25 godišnjak.

Uz vozače u vozilima su bila još trojica mlađih muškaraca. U kombiju su policajci pronašli 55 vreća nakrcanih smiljem koje su  brali na području Novog Vinodolskog i Senja. Smilje je oduzeto, a zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti prirode prekršajno su prijavljeni vozač kombija, dvojica 21 godišnjaka i 27 godišnjak, putnici iz oba vozila. 

>>Ilegalno nabrano smilje nije se trudio sakriti

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:16 09.12.2015.

bolje i smilje nego da je pun kombi muslimana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije