Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

U Kninu razbijene stranačke prostorije HDZ-a, izgleda da su ih razbili sami HDZ-ovci

Knin: Josipa Rimac pokušala modno uskladiti tenisice i kaput
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
06.06.2020.
u 11:04

Vijest o tome da su je izbacili iz stranke, Josipa je u decentnom Chanellovom kostimu, primila dostojanstveno

SUBOTA, 30.5.

Knin je još u šoku zbog uhidbe njihove kraljice Josipe. Sve je, kažu, počelo urlikom od kojeg se ledi krv u žilama. Majke su s djecom istrčale iz kuća, stoka se uplašila, čulo se samo mukanje i blejanje. Sve su službe potrčale prema Josipinoj kući. Kraljicu su našli pored auta. Gledala je odsutno u daljinu i mehanički ponavljala: “Buba, buba...” Smirila se tek kada je policajac Jozo zgazio odvratnog insekta.

NEDJELJA, 31.5.

U Kninu razbijene stranačke prostorije HDZ-a! Ne, ovoga puta nisu Srbi, izgleda da su ih razbili sami HDZ-ovci, kada su čuli da su kraljicu i četu HDZ-ovaca u jednom danu priveli zbog zericu mita. Kažu da je dosta detuđmanizacije i Plenkijevog terora! Da je Tuđman privodio zbog mita i pogodovanja podobnim investitorima, ne bi nas više ni bilo. Nisu tu ni bili, tad bi rekli svima, poručuju prosvjednici.

PONEDJELJAK, 1.5.

Evo, neredi i u SAD-u. Kod nas privode HDZ-ovce zbog mita, a tamo policajce, jer su malo jače stisnuli nekog Afroamerikanca. Dobro, nesretni čovjek je zbog toga umro, ali nije ni prvi i zadnji. Policajcima ništa nije jasno. Stotinama godinama jašu Afroamerikancima za vratom, puni su ih zatvori, a sada privode policajce zbog malo jačeg pritiska koljenom na vrat. Čudna neka vremena.

UTORAK, 2.5.

Vjetar s Dinare puše u svim pravcima. Čačić se u Otvorenom belji Vrdoljaku i kaže da je Vrdoljak oštetio proračun za milijardu kuna, jer je s investitorom u vjetroelektranu Krš-Pađene, potpisao dan prije nego je cijena otkupa pala. Vrdoljak kaže da je “iznenađen i uvrijeđen” optužbama i da je on uštedio milijarde kuna! Treba vjerovati Vrdoljaku. On nikada išta nije slagao.

SRIJEDA, 3.5.

Curi na sve strane, a svi kažu da su kod njih sve rupe začepljene! DORH kaže da od njih nije iscurilo ništa, Plenki nije baš siguran. Drugi upiru prstom u policiju i USKOK i tvrde da je Josipi javljeno da ima bubu u autu i da ju je privelo, jer su se počeli spominjati ljudi koje baš i nije lijepo spominjati. Narod ni u šta nije siguran, osim da je istraga u tijeku i da im na kraju balada ništa neće biti jasno.

ČETVRTAK, 4.5.

Izbacilo Josipu i Marinka Tokmagdžiju iz HDZ-a! Za razliku od mnogih drugih kod Josipe se ne uvažava presumpcija nevinosti. Vijest o tome da su je izbacili iz stranke, Josipa je u decentnom Chanellovom kostimu, primila dostojanstveno. Stražari kažu da je samo malo snažnije stisnula Chanellovu torbicu. Nije imala posebnih prohtjeva. Samo je zanimalo ima li buba u ćeliji.

PETAK, 5.5.

Mediji otkrivaju da je Nataša Turbić, načelnica Gračaca, koja je privedena s kninskom kraljicom i koja je priznala da je jamila mito, navodno prije 5 godina pogodovala i zadarskoj HDZ-ovki Elviri Sterle, kojoj je Gračac omogućio korištenje oko 3000 ha pašnjaka, na kojem su trebale pasti krave. Međutim, krave su pasle drugdje, a Sterle je navodno popasla pola milijuna kuna poticaja.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
13:03 06.06.2020.

Tjedni pregled? Ovo je opsjednutost HDZ-om. Bilo bi korektno napisati Tjedna terapija jednog aktivista .

ZK
zvonko.kolacic
11:12 08.06.2020.

Pa izgleda da je i tjedni pregeled pisao jednaki među njima..počinje sa krajem mjeseca pa nastavlja sa početkom tog istog mjeseca...nema kaj,..napredni ste svakim danom sve višeeeeee

DA
Darioruk12345
11:33 06.06.2020.

Na kraju ce se izmedju sebe izjesti.Mala bara puno krokodila i kad se djeli plijen nastaju ovakve scene,razbijanja,unistavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije