Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA JANAF

Novi zanimljiv detalj iz kluba D. Kovačevića: Iza šanka je držao brojač novca

U Kovačevićevom klubu iza šanka stoji brojač novca
Foto: PIXSELL
1/9
25.09.2020.
u 16:18

I ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, koji je također u Pazinu na obilježavanju Dana Istarske županije, ranije danas novinarima je rekao da je u dva navrata, otprilike u lipnju i kolovozu bio u klubu Dragana Kovačevića.

Klub uhićenog bivšeg šefa Janafa, koji se nalazi u Slovenskoj 9 u Zagrebu već danima izaziva pažnju javnosti. Naime, u klub Dragana Kovačevića su dolazili i poznati ministri, a prema najnovijim informacijama, u klubu je bio i prvi čovjek Hrvatske vojske Robert Hranj.

Na fotografijama kluba koje je jučer objavio Index vidi se kako iza šanka nalazi brojač novca

Klub je danas komentirao i Stjepan Mesić.  Danas je u Pazinu potvrdio kako je bio u klubu, ali da se ne sjeća kada i je li to bilo usred koronakrize. Dodao je i kako su bili na distanci. 

- Ne sjećam se kada sam bio u 'klubu', možda je to bilo usred korone. No, ako si na distanci, sve je u redu, a mi smo bili na distanci, rekao je Mesić i dodao da nisu morali ostavljati mobitele na ulazu u klub. 

U Kovačevićevom klubu iza šanka stoji brojač novca
1/28

- Normalno smo razgovarali, nisam vidio današnjeg predsjednika Zorana Milanovića tamo u vrijeme lockdowna. Bio sam na poziv svog prijatelja, direktora Janafa, ali ne sjećam se detalja', rekao je Mesić, koji je u Pazinu bio na obilježavanju Dana Istarske županije.

I ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, koji je također u Pazinu na obilježavanju Dana Istarske županije, ranije danas novinarima je rekao da je u dva navrata, otprilike u lipnju i kolovozu bio u klubu Dragana Kovačevića. 

- Uostalom, kada su u tom 'klubu' bili i drugi visoko rangirani dužnosnici, od aktualnog predsjednika Republike Zorana Milanovića do bivšeg predsjednika Mesića, onda sam i ja bio znatiželjan da vidim kakav je to klub, rekao je Butković i dodao kako se radi o vrlo skromnom klubu.  

- Mobitel nisam ostavio na ulazu, ne odvajam se od njega, dodao je. 

Dosad je poznato da su klub posjećivala tri ministra iz Plenkovićeve vlade - Oleg Butković, Tomislav Ćorić i Josip Aladrović, zatim predsjednik Zoran Milanović, bivši predsjednik Stjepan Mesić, predsjednik zagrebačkog Županijskog suda Ivan Turudić i suprug bivše predsjednice Jakov Kitarović, a prema pisanju Indexa, u klubu je bio i prvi čovjek Hrvatske vojske Robert Hranj.

VIDEO: Zoran Milanović o aferi Janaf i istrazi

Komentara 49

Avatar KALIMERO
KALIMERO
18:42 25.09.2020.

Koje licemjerstvo. Kakvi su naši mediji kada o istragama sigurno u najsitnije detalje puno,puno bolje upućeni od Plenkovića , a možda bolje i od sveznara Milanovića.Tipični tkz. levičar,medij neće reći da je uhićeni šef Janafa isprdak sdp izabran u mandatu SDP, koji je kasnije prešao u HNS. Znači levičarski kadar. Banditos je isto isprdak SDP, poštenjačina dok je bio u SDP.Nakon što se protivno SDP kandidirao kao protukandidat Mesiću pod pritiskom partijaca protjeran iz SDP i odjednom postao kriminalac. Spomenuti ću i ostale levičarske bandite, drugove iz IDS( od 90 god.nitko u RH im po kriminalu nije ravan),Mesićevoj i Josipovićevvoj obitelji, Liniću i njegovoj pljački u predstečajnu nagodbama, Račanu- prodaja u bescjenje ine i svih HR banaka kao i davanje Savudrijske vale Slovencima,Mrak Taritaš- Gunja, razdjelnici i oranje Jadrana za tobožom naftom i plinom,Jakovina, Kotormanovića, Milanovićev pokojni brat,Tesechi i da dalje levičarske bandite ne nabrajam. Pun vas je DORH i USKOK. Jesi kada čuo od njih da su pokrenuli istrage protiv njih. Nikada!Morali bi ali oni su deklarirani antifašisti i jugonostalgićari pa se u ovakvoj HR takvima ne smije suditi, a kamo li ih istraživati. Zaštićeni su kao lički međedi.Zato se bolje poklopiti po ušima i prozirno uvidjeti tko ovim cirkusom upravlja i koja mu je svrha. Suzbijanje korupcije sigurno nije već diktirano interesno politikanstvo

Avatar KALIMERO
KALIMERO
17:50 25.09.2020.

Pa vi znate za svaki i najsitniji detalj svih istraga.Očigledno da sve istrage, sutske procese, trajanje procesa u RH vrše iskljućivo osobe debelo povezane i plaćene od određenih medija. O istraga imaju kompletne spise i prije nego što dođu na sud po zapovjedi stranih ili domaćih interesnih nalogodavca sve plasiraju do najsitnijih detalja prenoseći isto u medije. Medijima nije cilj kako bi se suzbila korupcija već kako bi oni također koruptivnim radnjama masno zaradili

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
16:40 25.09.2020.

mesić je rekao da je to nekih 5-6 kvadrata...sad kaže da je bio na distanci... Kako je to izveo u prostoriji veličine WC-a sa tolikim velikanima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije