Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLETIO S KOLNIKA

U Kaštelima poginuo motociklist

policija promet očevid
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
06.07.2020.
u 23:18

Do nesreće je došlo oko 20 sati u Kaštel Štafiliću

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak navečer dogodila u Kaštelima, kada je motocikl izletio izvan kolnika, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Kako su rekli u policiji, u 20.15 sati na kolniku državne ceste u Kaštel Štafiliću je došlo do izlijetanja motocikla izvan kolnika zbog čega je jedna osoba smrtno stradala.

Na mjestu nesreće obavlja se očevid, a cesta u Škabrnjskoj ulici zatvorena je za sav promet.

Ključne riječi

Komentara 1

5S
505.scrtom
23:24 06.07.2020.

šteta za njega i ja vozim moticikl ali kada vidim kako se neki voze i u krivini pretiču onda si mislim neš dugo ,zar nije ljepše se voziti sporije po prirodi nego juriti kao blesav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije