Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje

U karlovačkom naselju Orlovac, uz šumu, objesili psa

Foto: Privatni album
19.02.2019.
u 13:44

Iz PU karlovačke potvrđuju da provode očevid i utvrđuju sve okolnosti događaja, a mještani Orlovca kažu da su stanovnici romskog naselja bili ljuti jer ih je netko bez razloga prijavio

Sasvim slučajno u karlovačkom je naselju Orlovac, u jednom romskom naselju, otkriven novi slučaj brutalnog zlostavljanja psa. Građanin koji se zatekao u tom dijelu koji graniči s obližnjom šumom, vidio je i odmah poslikao psa kojeg je netko objesio na granu drveta.

O svemu su obaviješteni volonteri Udruge za dobrobit životinja Najbolji prijatelj kojima je proslijeđena i fotografija sirotog psa.

– Zaprimili smo telefonsku dojavu da je u šumi na području Orlovca viđen obješen pas. Policija je izišla na mjesto događaja i potvrdila istinitost dojave. Provodimo očevid i utvrđujemo sve okolnosti vezane uz ovaj događaj – kazali su nam iz Policijske uprave karlovačke.

Mještani Orlovca kazali su nam da je u ponedjeljak prijepodne, nakon što je policija došla u romsko naselje zavladala panika, da su njihovi susjedi u naselju bili ljutiti jer ih je netko prijavio zbog, po njima, gluposti.

– Dobili smo informaciju i fotografiju i ostali smo užasnuti zbog okrutnosti. Slučaj smo prijavili policiji, jer riječ je o kaznenom djelu. Obješen pas sasvim je slučajno pronađen. Kako su nam rekli neki od mještana, razlog vješanja sirote životinje je vjerojatno trivijalan, a vjerojatno to nije niti prvi puta da se to događa. Nažalost, pas vjerojatno i nije čipiran – kazao nam je Nemanja Bila iz Udruge za dobrobit životinja Najbolji prijatelj.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
medvedgrad
16:00 19.02.2019.

Ma za ovakve stvari bi ja uzvracao istom mjerom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije