Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontakti već oboljelih

U Karlovačkoj županiji dva nova zaražena od koronavirusa

Opća bolnica u kojoj je hospitaliziran prvi oboljeli od koronavirusa u bodsko-posavskoj županiji
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
29.03.2020.
u 12:24

Tako se, nakon što dva dana za redom nije rastao broj oboljelih, županija 'vratila' na tempo od po dva nova oboljela dnevno.

U Karlovačkoj su županiji u nedjelju zabilježena dva nova slučaja oboljelih od koronavirusa, pa ih je sada ukupno 20. Tako se, nakon što dva dana za redom nije rastao broj oboljelih, županija 'vratila' na tempo od po dva nova oboljela dnevno.

- Bitno je napomenuti da se nije dogodila lokalna transmisija. Jedna novooboljela osoba bliski je kontakt ranije oboljele osobe, dok je druga oboljela osoba povratnik iz strane države. Obje osobe već su ranije bile u samoizolaciji. Riječ je o jednoj ženskoj i jednoj muškoj osobi. U Općoj bolnici Karlovac trenutno je hospitalizirano 10 osoba, 2 osobe se liječe u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, 6 osoba je na kućnom liječenju, a 1 osoba je nažalost jučer preminula. Stanje pacijenata u karlovačkoj općoj bolnici je stabilno - poručili su iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije