Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIĆE Humanitarna pomoć za Kosovo?!

U kamionu zagrebačke tvrtke nađene kile heroina!

09.02.2009.
u 17:19

SINJ – Devet kilograma sumnjive tvari (navjerojatnije se radi o heroinu) nađeno je u kamionu zagrebačke tvrtke “EMO-AL-AA” zaustavljenom u Brnazama. Vozač i vlasnik tvrtke Adem Cerić (55) priveden je na kriminalističku obradu. Kamion je u RH ušao iz BiH.

– Uhićen?! Moj muž?! Nemoguće. Danas se javio iz Kopra. Vozi humanitarnu pomoć za Kosovo. Kamion je jedno vrijeme proveo bez nadzora u Švicarskoj, mogli su unutra ubaciti što su htjeli – bila je šokirana viješću o uhićenju supruga Marijana Cerić. Tvrdi da je njihova firma za prijevoz dobila isprva dvije tisuće eura, no kako se posao odužio, naplaćivali su i auto-dane. Kamion je od prosinca bio na relaciji Zagreb – Njemačka – Švicarska, odakle je, prema njenim saznanjima, krenuo za talijanski Bari, pa onda preko Kopra za Kosovo.

–Esad Candić je čovjek koji je organizirao utovar. Mom suprugu poslao je 500 eura i kartu te je on 25. siječnja krenuo za Švicarsku po svoj kamion. Imali su administrativnih problema i zadržali su se tamo neko vrijeme. Kada su došli na carinu u Kopar, Candić nije platio carinu za robu te su kamion i muž zadržani kao garancija. Zadnji put sam se čula s njim u subotu, zvao me iz Slovenije i sve je bilo u redu. Candić je taj koji je otišao u Švicarsku i u kamion tovario robu bez nadzora. Imam i nalog za utovar koji to dokazuje- tvrdi supruga.

Organizator prijevoza Esad Candić kaže da je Cerić robu iskrcao u Prizrenu i da otada nemaju kontakta. – Mogao se vratiti s čim je htio, ja s tim nemam veze – kaže Candić.

Uz prijevoz putnika i tereta, tvrtka “EMO-AL-AA” bavi se i uzgojem bilja, knjigovodstvom, popravkom motornih vozila...

– Moj muž ima 55 godina, roditelji smo troje djece, nemoguće da on išta ima s tim – kaže M. Cerić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije