Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloporaba droga

U kamionu iz BiH na granici uhvaćen mladić sa 480 doza LSD-a

granica
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
09.08.2011.
u 09:22

Bio je putnik u kamionu, a uhvatili su ga na prijelazu Zaton Doli. Sljedeće večeri u Dubrovniku je, zbog istih sumnji, uhićen još jedan mladić iz S. Broda.

Čak 480 doza halucinogene droge LSD pronašla je i zaplijenila granična policija u suradnji s carinom u nedjelju na graničnom prijelazu Zaton Doli. Droga je pronađena kod 24-godišnjaka iz Slavonskog Broda koji je u RH namjeravao ući kao putnik u kamionu Volvo bosansko-hercegovačkih oznaka.

Mladić je uz kaznenu prijavu zbog zloporabe droga priveden u istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

U ponedjeljak je u večernjim satima u Dubrovniku uhićen još jedan stanovnik Slavonskog Broda, također 24-godišnjak. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te će zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, uz kaznenu prijavu biti doveden u istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

 

Ključne riječi

Komentara 2

HO
Hoch03
09:36 09.08.2011.

Pa dragi moj novinaru.\" LDS \".... ? Bitno da su slova ista a raspred je \"nebitan\".. Tkop te bolan zaposli\" u AVAZ-u ! Mozda neki koji je konzumirao LSD ?

OB
-obrisani-
11:01 09.08.2011.

Evo ja uspio ozgojiti 72 stabljike indijske Konoplje,visine 230 cm i gotovo potpuno zrele. Kao branitelj ,bez posla a kreditno prezadužen,vjerujem u svoj financijski oporavak. Sad već pomala hvatam kanale i za nešto jaće od obićne žiže Bit ćer,bit će para Svjetlo na kraju tunela i meni će biti bliže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije