Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni jadi

U kafiću u Bjelovaru pijan gostima prijetio automatskom puškom

lisice
Arhivska fotografija
09.11.2011.
u 15:20

Nakon što je za šankom počeo stavljati puščanu cijev u usta, pozvana je policija

Panika i strah vladali su preksinoć u bjelovarskom kafiću Pin. Oko 20 sati u lokal je ušao pijani muškarac s automatskom puškom u rukama. Počeo je vikati i prijetiti da će ubiti neke osobe, a potom i sebe. Sav izvan sebe izlazio je van i vraćao se izazivajući strah među gostima lokala. Nakon što je za šankom počeo stavljati puščanu cijev u usta, pozvana je policija iz koje su nam potvrdili da su te noći uhitili 47-godišnjaka, a za sve daljnje informacije uputili nas nadležnom državnom odvjetništvu.

Glasnogovornica Sandra Knok Čanić kazala je da je osoba nakon uhićenja dovedena u pritvorsku policijsku jedinicu i predana pritvorskom nadzorniku. Dežurna zamjenica ODO-a jučer je provela prvo ispitivanje osumnjičenika kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela prijetnje. Ne otkrivajući više detalja, glasnogovornica je kazala da slijede radnje prema odredbama Zakona o kaznenom postupku. Neslužbeno doznajemo da se incident dogodio zbog ljubavnih problema između uhićenog i njegove bivše djevojke.

U pritvoru ga se može zadržati najdulje 48 sati i u tom će roku biti odlučeno o odbacivanju prijave ili pokretanju istrage.

Komentara 5

DO
doktorica
17:54 09.11.2011.

kakovi to ljudi drže automatske puške u kući?!.......pa nismo talibani..

Avatar beg
beg
18:05 09.11.2011.

nisu doktorice samo talibani budale to bi vi bar trebali znati ako ste dr.sta je radio general Korade cujte dr.ja bi vam savjetovao jedan doktorski pregled

TO
Toni50
18:26 09.11.2011.

47 godina i ljubavne probleme tako riješava da dospije u zatvor taj je ne samo zatvora zaslužio nego i batina da mu se živci smire !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije