Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI KRADLJIVCI

U jednoj noći ukrali tri automobila: Dva ostavili na cesti, policija traga za trećim

Virovitica: Policija na ulazu i izlazu grada provjerava valjane propusnice
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
08.03.2021.
u 20:22

Vlasnici bi ostavili ključeve u bravici automobila kojeg bi parkirali ispred kuće pa su počinitelji u automobile lako mogli ući

PU virovitičko-podravska od subote traga za nepoznatim počiniteljima koji su u jednoj noći, od Županje do Bušetine, uspjeli ukrasti tri osobna automobila. S jednim su sletjeli u kanal, drugog ostavili na cesti, dok se za trećim još traga, prenosi Informativni centar Virovitica.

Pretpostavlja se da je riječ o istim počiniteljima jer su ukradeni na isti način - vlasnici bi ostavili ključeve u bravici automobila kojeg bi parkirali ispred kuće pa su počinitelji u automobile lako mogli ući.

Prvi automobil Mitsubishi Carisma ukraden je s požeškog područja, s kojim su se dovezli do slatinske obilaznice gdje je pukla guma i automobil zavšio u kanalu. Drugo vozilo, Seat Ibiza, počinitelji su pronašli u Slatini te se s njim prevezli do Bušetine pa ga ostavili na cesti, moguće zbog gubitka benzina ili nekog kvara, i krenuli u potragu za trećim vozilom.

Zadnji automobil Opel Astra, registracije VT-965-DJ, ukrali su oko 8 sati ujutro, a policija još uvijek traga za počiniteljima i automobilom.

- Budući da se treća krađa dogodila u ranim jutarnjim satima i da se pretpostavlja kako će i treći automobil, kada ostane bez goriva ili iz nekog drugog razloga, počiniteljima postati viškom, molimo građane da nam jave informacije koje mogu pomoći u ovom slučaju. Apeliramo ovim putem na sve vlasnike vozila da ne ostavljaju ključeve u automobilu niti u bilo kojem drugom prijevoznom sredstvu – poručili su iz PU virovitičko-podravske koja provodi istragu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije