Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Francuskoj

U izlijetanju brzog vlaka iz tračnica poginulo najmanje 10 osoba

Strasbourg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.11.2015.
u 20:15

Zasad nema izravne povezanosti između ove nesreće i sinoćnjih terorističkih napada u Parizu.

Brzi vlak TGV  izletio je iz tračnica blizu Strasbourga u Francuskoj pri čemu je život izgubilo najmanje 10 osoba, izvijestile su vlasti, prenosi BBC.

Nesreća se dogodila danas popodne u gradiću Eckwersheim prilikom testne vožnje na novoj liniji između Pariza i Strasbourga koja se trebala otvoriti iduće godine. Vlak je izletio iz stračnica, zapalio se i upao u kanal. U njemu je u trenutku nesreće bilo 49 osoba. Ozlijeđeni su helikopterima prevezeni u bolnicu.

Dužnosnici su potvrdili da se izlijetanje iz tračnica dogodilo zbog ''prevelike brzine''. Sudeći prema fotografijama, lokomotiva vlaka djelomično je potpoljena u kanalu, a dijelovi vlaka raštrkani su na polju pored tračnica.

Mirror  piše kako zasad nema izravne povezanosti između ove nesreće i sinoćnjih terorističkih napada u Parizu.

>> Teroristi iz Pariza su imali francuske, egipatske i sirijske putovnice. Je li muškarac iz Crne Gore povezan s napadima? 

>> Teretni vlak naletio na automobil u Sesvetama. Vozač prevezen u bolnicu

Komentara 10

Avatar lvan12
lvan12
17:30 14.11.2015.

Tako su i Rusi prvotno mislili da pad aviona nije imao veze sa IS-om... pa je na kraju ispalo da je imao.

NE
Nemanadimak
20:03 14.11.2015.

Evo dosli su nam Islamisti. Bila je sjana ideje pravit Multikulti drustva. Ovi sto su nam unistili Europu, morali bi odgovarati.

SA
SANTOS
21:12 14.11.2015.

Mnogo je ovo sve daleko otišlo...Teško će neko više nekom Muslimanu ili Šiptaru više verovati....Kad se posle svakog monstruoznog terorističkog akta svi muslimani utrkuju da pokažu da su za mir,da osuđuju terorizam,da su stalno oni žrtva.....PA ŠTO SE JEDNOM ZA SVAGDA SAMI NE OBRAČUNAJU SA TERORISTIMA IZ SVOJIH REDOVA I POKAŽU DA SU ZA MIR MEĐU NARODIMA I VERAMA.....ILI JE NEŠTO DRUGO PO SREDI...MNOGO OPASNIJE....A TO SVE PLAĆAJU NEDUŽNI GRAĐANI NEMUSLIMANI.NE TREBA NIKOGA MRZETI ZBOG VERE KOJU ISPOVEDA ALI NE TREBA VIŠE DOPUSTITI DA TE UBIJAJU ZBOG VERE.STOP TERORISTIMA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije