Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORIO U AUTU

U izgorenom autu pronađeni karbonizirani ostaci ljudskog tijela

auto
Foto: Pixsell
1/5
13.03.2010.
u 14:14

Identitet muškarca iz automobila još nije poznat, no jedan očevidac sumnja da je riječ o njegovu prijatelju koji radi u HV-u.

Varaždinska policija je priopćila da je zaprimila dojavu građanina da je između mjesta Trnovec i Bratolovec uz nasip odvodnog kanala akumulacijskog jezera HE Čakovec pronađeno potpuno izgorjeli Daewoo Lanos kojim se koristio 39-godišnji muškarac.

Isključen tehnički uzrok požara

Očevidom kojeg je provela sutkinja varaždinskog Županijskog suda uz prisustvo zamjenice Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu, vještaka Centra za forenzična istraživanja i vještačenja  Ivan Vučetić  iz Zagreba, te policije, utvrđeno je, da je danas od 0 do 9.55 sati došlo do požara u unutrašnjosti vozila, te je isključen tehnički uzork požara.

Utvrđeno je, da se u automobilu nalaze karbonizirani ostaci ljudskog tijela za sada nepoznate osobe koji su prevezeni na Odjel patalogije Opće bolnice Varaždin radi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti, izvjestili su iz varaždinske policije.

Navodno radio u vojsci
Đuro P. koji se zatekao na mjestu događaja policajcima je kazao kako je moguće da je riječ o njegovu prijatelju iz Bartolovca koji je zaposlen u vojsci u Našicama.

Ključne riječi

Komentara 1

T1
toni-1612
05:36 14.03.2010.

pa neznam što se dogodilo,pokazat će istraga i odbukcija,a ionako kod nas je sve moguće,/ prirodna smrt, ubojstvo,Samoubojstvo/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije