Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminalističko istraživanje "OSA"

U Istri zaplijenjeno 8,5 kilograma heroina, uhićeno šestero ljudi

heroin
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
01.09.2016.
u 15:45

Konferencija za novinare bit će održana u 12 sati u povodu kriminalističkog istraživanja kodnog naziva OSA i zapljene 8,5 kilograma heroina

Policija je u Istri zaplijenila 8,5 kilograma heroina i uhitila šest osoba, a više detalja o tom istraživanju kodnog naziva 'OSA' bit će objavljeno u petak u policijskoj postaji u Pazinu.

Konferencija za novinare bit će održana u 12 sati u povodu  kriminalističkog istraživanja kodnog naziva OSA i zapljene 8,5 kilograma heroina, priopćio je u četvrtak MUP.

Predstavnici Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Rijeka također će se osvrnuti na svoj rad na području Istre, stoji u pozivu.

Prema neslužbenim podacima policajci su uhitili šest osoba te su zaplijenili osamdesetak kilograma materije za miješanje s heroinom radi dobivanja na masi.

>> U Audiju na granici pronašli šest PVC boca s heroinom

Ključne riječi

Komentara 7

HG
hilde_garde
17:36 01.09.2016.

Ne mogu vjerovati! Što će sada IDS-ovci? ... Vratite im 'robu'!

ZV
zvonimir13
19:14 01.09.2016.

sutra je 90% toga na ulici 10 % će zamehat sa brašnom i pohranit kao dokaz!

LE
LeonardS
18:21 02.09.2016.

U Glasu I. izašao članak sa pola imena ,prema izjavama policije skoro svi su pritvoreni a zamislite lijepo opisano organizator svega na slobodi i ide u redovnu proceduru iako se zna njegov dugogodišnji rad i veze u mupu. Ovo jee strašna blamaža pravosuđa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije