Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
177 14°C
  • ddh:

    Takvih prica ce biti iz dana u dan sve vise. Izbornu je godina pa su crvene udarne kolone dobili zadatak,da se dobro pise o Hrvatskoj. I tako ce malo po malo biti postignut dojam, da Hrvatska nemoze bez crvenih Iblerovaca. ... prikaži još! Leko je vec otkrio, da se i on u Domovinskom ratu borio za slobodu i demokraciju. Nitko nezna gdje ili kako. Ali on se eto borio. Josipovic je izvlacio hrvatske zarobljenike iz srpskih logora kaze "pravednik", njegovi mediji prenose. Ali je valjda zaboravio i imena srpskih logora i imena "od njega spasenih", jer nitko osim njega to dosad nije znao. A i Milanovic je za vrijeme Domovinskog rata bio na najtezoj bojisnici u Brüsselu pa je cak i za spas Hrvatske postao kako sam kaze skoro Brüsselac. Pa kad se jos k tim pisanim medijima prikljuce i Jutelovci sa Munizabom, Drobcem ili Severicom, Hrvatska ce u jesen stajati i to sigurno bolje nego Svicarska.

  • juraj.havrda:

    Radwan ima farmaceutsku kuću, Dirk ima dovoljno para da razmišlja o tome gdje si u HR kupiti kuću. Dajmo Radwanu da radi kao teta u Konzumu i hrda za 1900 kn minimalca, a Dirka obvežimo kreditom za kuću na 30 ... prikaži još! frickin godina i veselju i ljubavi za Lijepom našom doći će kraj.

  • than:

    Mogli smo tu staviti i primjer amerikanaca, gdje Bill Gates (primjer) kaze pa super je u SAD-u, a vi sto skupljate stare limenke i zivite na ulici samo kukate.

Još iz rubrike Vijesti

Opća bolnica u kojoj je hospitaliziran prvi oboljeli od koronavirusa u bodsko-posavskoj županiji
ZDRAVSTVENI SUSTAV

Oboljeli od raka u strahu od korone, stale i transplantacije

Šibenik: Stroge mjere sigurnosti na gradskoj tržnici koja je ponovno otvorena za stanovnike
NA PRAGU DRUGE FAZE

Popuštanje mjera u Hrvatskoj izgledno nakon Uskrsa, sutra se očekuje prva odluka

Boris Johnson
Britanski premijer

Borisu Johnsonu se stanje pogoršalo, prebačen na odjel intenzivne skrbi

5