Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
55 9°C
  • ddh:

    Takvih prica ce biti iz dana u dan sve vise. Izbornu je godina pa su crvene udarne kolone dobili zadatak,da se dobro pise o Hrvatskoj. I tako ce malo po malo biti postignut dojam, da Hrvatska nemoze bez crvenih Iblerovaca. ... prikaži još! Leko je vec otkrio, da se i on u Domovinskom ratu borio za slobodu i demokraciju. Nitko nezna gdje ili kako. Ali on se eto borio. Josipovic je izvlacio hrvatske zarobljenike iz srpskih logora kaze "pravednik", njegovi mediji prenose. Ali je valjda zaboravio i imena srpskih logora i imena "od njega spasenih", jer nitko osim njega to dosad nije znao. A i Milanovic je za vrijeme Domovinskog rata bio na najtezoj bojisnici u Brüsselu pa je cak i za spas Hrvatske postao kako sam kaze skoro Brüsselac. Pa kad se jos k tim pisanim medijima prikljuce i Jutelovci sa Munizabom, Drobcem ili Severicom, Hrvatska ce u jesen stajati i to sigurno bolje nego Svicarska.

  • juraj.havrda:

    Radwan ima farmaceutsku kuću, Dirk ima dovoljno para da razmišlja o tome gdje si u HR kupiti kuću. Dajmo Radwanu da radi kao teta u Konzumu i hrda za 1900 kn minimalca, a Dirka obvežimo kreditom za kuću na 30 ... prikaži još! frickin godina i veselju i ljubavi za Lijepom našom doći će kraj.

  • than:

    Mogli smo tu staviti i primjer amerikanaca, gdje Bill Gates (primjer) kaze pa super je u SAD-u, a vi sto skupljate stare limenke i zivite na ulici samo kukate.

Još iz rubrike Vijesti

Katarina Peović
DEVASTIRANA EKONOMIJA

Peović: Za kriminalnu privatizaciju nitko nije kažnjen, a upravo se to odvija u Đuri Đakoviću

Greta Thunberg
NA BOŽIĆNIM PRAZNICIMA

Greta Thunberg zatražila malo odmora: 'Ne možete ovo stalno raditi'

Nova pruga Sv. Ivan Žabno - Gradec - Teškoće na prvoj promotivnoj vožnji
Pruga zvana čežnja

Nakon 52 godine izgrađena nova pruga u Hrvatskoj: Fijasko odmah na prvoj vožnji

21