Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ VEĆINE PORAST NOĆENJA
Povratak na članak

U Hrvatskoj turisti iz više od 70 zemalja: Evo odakle je došlo najviše, a odakle najmanje turista

Strani turisti ukupno su ove godine do kraja kolovoza u Hrvatskoj ostvarili 79,1 milijun noćenja, što je 88,4 posto od ukupnih gotovo 90,1 milijuna u tom razdoblju i 1 posto više nego u isto vrijeme 2018. godine

Komentari 12

DU
Deleted user
08:07 14.09.2019.

Ove godine su mi Slovenci popunili oko 60 % apartmane. Niti jedan ispad , kulturni , čisti , odmah po dolasku platili , išli svako večer na večere , samo za poželjeti gosti.

VL
SM
Smola
16:58 14.09.2019.

Dobro je Nino Raspudić napisao u kolumni da se divi kako naš turizam uspjeva pored toliko medijskog pljuvanja po njemu ( za trovanje talijanskih turista krivili su restoran koji nije bio kriv), širenje straha od podbačaja sezone i opčenito negativnosti.

VL
TA
Tajg
20:01 14.09.2019.

Koliko je Hrvata bilo sa novom putovnicom, hoću reći njemačkom,austriskom..

VL
KI
Kimo
13:18 14.09.2019.

Ajde napišete menu se po slovensko :) Slovenci smo budale da idemo na vaso more da nas mrzite vrijedjate da imate menu preveden u spanjolski I ruski a ima jih 10 puta manje. Svi to kaže da nema respecta prema nama e svake godine vam pomagamo da imate +. Kata idemo u grcko Tursko črno goro itd tada se vidi odnos I potovanje prema gostu. I zbog toga puno mladih preferira avion I za 2 ili 3 sata si u Egiptu. Naši stari ne pričajo dobro engleski pričajo bolje vas jezik I njima je Istra blizu ali ni znajo sta jo postovanje prema gostu sta znači biti dobrodošli u Tim zemljama. Hrvati ste zavedni na naš a u dno duše nas mrzite I sve bi ucinili da nam stetite. Tamo se osjecas dobrodošli ja moje pare vadim samo gdje sam istinsko a ne fake dobrodošal... . Ali da sam fer ima I dobrih Hrvata koji su bili stvarno ljudine

VL
BU
buzara
08:16 14.09.2019.

znaci rekordna godina opet ,a nigdje turista, apartmani prazni dobri dio sezone ,ali eto oboren rekord

VL
Avatar ivica48
ivica48
08:44 14.09.2019.

Bosanci na prvom mjestu zato što su najbolji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.