Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA MOSTOVA

U Hrvatskoj ovakav projekt još nije viđen: Gradi se čudo iznad Cetine, u promet ide i most duži od Pelješkog

27.12.2021.
u 22:21

Ukupna dužina svih mostova koji će biti pušteni u promet iznosi gotovo osam kilometara. Mostovi Ston i Cetina jedinstveni su i iznimno složeni graditeljski pothvati, a završit će se konačno i tzv. “Vukelićev most”

Ključne riječi

Komentara 21

ST
stefj
22:48 27.12.2021.

Eh da, ono što se nije radilo desetljećima, zapravo skoro cijelo stoljeće, sada treba nadoknaditi. Autoceste, pruge, mostovi... Toliko toga da se infrastrukturom bar donekle dosegne zapad... A to košta jako puno, uz to imate uteg nevjerojatne količine štetnih uhljeba, uglavnom destruktivne oporbe i medija. I još radite hrpu krivih poteza...

NI
Nini istrijan
01:37 28.12.2021.

Tim cudima moramo zahvaliti EU koja nam odgovara samo kada placa cash u nase projekte!

VA
vatreni24
22:34 27.12.2021.

Takvim čudima trebamo zahvaliti Plenkoviću i njegovoj vladi. Slučajni zombi pravio je sprdačine idejama o Pelješkom mostu u Hrvatskom i svugdje gdje je laprdao, kao i o LNG-iu i svim idejama i projektima važnim za državu. Malicioznost je domet slučajnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?