Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

'U Hrvatskoj je provedeno samo jedno testiranje, bila je riječ o običnoj virozi'

Doista radimo da sve mjere u ovom trenutku budu adekvatne i primjerene situaciji. Nema mjesta za paniku, kaže ministar Beroš

Komentari 4

Avatar mofo
mofo
20:11 01.02.2020.

Kako, pa rekli su da su one kineske turiste testirali, onda to valjda nije samo jedno testiranje? Ili je ustvari to bilo jednostavno mjerenje temperature, potpuno beznacajna mjera i nikakav dokaz o zaraženosti ovim virusom? Isto tako jucer neki stucnjak kaze da nema sanse da po posiljkama iz kine dodje virus jer izvan tijela moze prezivjeti samo jedno krace vrijeme, a ono danas zaustavljaju posiljke iz kine.. pa dajte se dogovorite, jel je panika ili nije, ima straha ili ne?

VL
DU
Deleted user
20:06 01.02.2020.

Ovaj ministar mi se čini nešto boljii od prethodnika. Sviđa mi se, i a ko je nepoznat. Samo da ne postane bahat. Kao neki. Sretno.

VL
AS
asper
19:37 01.02.2020.

Što Orban ima s koronavirusom u Hrvatskoj? Neka gleda svoju zemlju!

VL
Avatar stef99
stef99
17:49 01.02.2020.

A kaj zna bosančeros Beroši, kaj je krunavirus, ..... uzme i odnese, ba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.