Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADNJA PELJEŠKOG MOSTA

U Hrvatskoj dosad neviđena tehnologija: Na mostu izbjegli skupe vijadukte, uštedjeli milijune i za BiH

30.07.2022.
u 17:20

Armiranjem tla na pristupnim cestama izbjegli su skupe vijadukte. Na koridoru 5C inovacija je Autocestama Bosne i Hercegovine uštedjela 30-ak milijuna eura.

Komentara 29

DU
Deleted user
18:44 30.07.2022.

Uhhh kako ove sadasnje tvrtke super grade, sve inovativne tehnologije, ustede na svakom koraku.... A ove gradjevinske firme koje su propale i ne postoje vise osim njihovih imena na autocestama od Ploca do Zagreba pa dalje prema Slavoniji, prema Rijeci.... Nek su i propale kad nisu bile tako inovativne, i nikad nisu ni cule a kamoli upotrijebile takve tehnologije, nisu cule niti za terra armee na Rijeckoj obilaznici, niti za konzolno premoscivanje preko Rijecine, ma nista... Ne vjerujete?! Ma eto vam ministra... .

IP
info_punkt
17:55 30.07.2022.

Bravo, baš sam ponosan na Kineze...

RS
rasta sev
18:59 30.07.2022.

Vrhunac tehnologije postavljanja šahtova po ulicama je u gradu Zadru po kolniku i to tako da ga nikako ne možeš izbjeći na siguran način a kloparanje kotača je neizbježno, utrošili materijal i vrijeme da bi napravili sramotu gradu i sebi kao izvođaču ali valjda je dobra pinka pala na tako rđav posao. No, nije to samo u Zadru takove su i ulice na otoku Viru i ono malo što ima vodovoda i odvodnje mjesne ceste su ukrašene takvim izvedbama da misliš kako se voziš po "rifljači" a ne po mjesnoj asfaltiranoj cesti, ali to nikoga od odgovornih ne zabrinjava i dalje samo organiziraju tjedne derneke kao vrhunac upravljanja otokom. Naročit je primjer ulica "put bunara" doslovno svaki priključak jedan element "rifljače".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?