Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj

Crkveni zbor iz Solina završio u samoizolaciji, nekoliko članova pozitivno na koronu

Proslava Male Gospe u Solinu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
18.09.2020.
u 17:38

Uskoro bi trebala biti donesena odluka o skraćivanju izolacije za zaražene koronavirusom

U posljednja 24 sata zabilježena su 234 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 2100. Među njima je 280 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 21 pacijent.

17:40 - Crveni zbor iz Solina koji je nastupao na proslavi Male Gospe stavljen je u izolaciju jer je otkriveno da je nekoliko članova pozitivno na koronavirus, javlja Dalmatinski portal.

Proslava je održana prije deset dana, a prvi član simptome je osjetio prije nekoliko dana. Testiran je te se otkrilo da je pozitivan. Prije mjesec dana zaraza koronavirusom zabilježena je i kod članova crkvenog zbora u Kaštelima. I taj zbor je završio u samoizolaciji.

17:00 - Knjižnica Bogdana Ogrizovića u petak je privremeno zatvorena jer je za dvoje djelatnika utvrđeno da su zaraženi koronavirusom, a od ponedjeljka, 21. rujna radit će u jednoj smjeni - ponedjeljak, srijeda, petak i subota od 8 do 14 sati, a utorak i četvrtak od 14 do 20 sati. 

Knjižnica je danas privremeno bila zatvorena zbog pojave zaraze koronavirusom kod dvoje djelatnika, izvijestila je voditeljica te zagrebačke knjižnice Jasna Kovačević.

Kovačević je istaknula da su, odmah po saznanju o pozitivnom testu na koronavirus za dvoje djelatnika, Knjižnice grada Zagreba poduzele sve mjere zaštite prema preporukama epidemiološke struke. Knjižnica je zato zatvorena radi dezinfekcije prostorija i aerosolizacije, a djelatnici, koji su bili u kontaktu sa zaraženima, poslani su u samoizolaciju.

16:45 - U protekla 24 sata na području Krapinsko-zagorske županije devet osoba pozitivnih na koronavirus, a samoizolacija je određena za vrtićku grupu u Radoboju i jedan razred osnovne škole u Sv. Križu Začretju, izvijestio je u petak Županijski stožer Civilne zaštite.

Četiri novozaražene osobe su s područja općine Sv. Križa Začretja, tri s područja općine Bedekovčine te po jedna s područja općina Đurmanca i Radoboja. Svih devet novih slučajeva su obiteljski kontakti prije oboljelih osoba

Iz Stožera ističu da je epidemiološka služba Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije, nakon epidemiološke obrade novih slučajeva, odredila samoizolaciju za jednu vrtićku grupu Dječjeg vrtića "Škrinjica" u Radoboju te za jedan razred Osnovne škole "Sv. Križ Začretje", koji će do 29. rujna nastavu pratiti online.

15:29 - Devet novih koronavirusom zaraženih osoba bilježi u zadnja 24 sata Požeško-slavonska županija, priopćio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

U županiji su trenutno na koronavirus pozitivne 124 osobe, a devet ih je pod nadzorom liječnika u bolnici.

S ciljem sprječavanja širenja zaraze za 550 osoba propisana je mjera samoizolacije.

Od početka pandemije u županiji je na covid-19 ukupno testirano 7.858 osoba, kažu u Stožeru.

13:58 – Dvije novozaražene osobe evidentirane su u Međimurskoj županiji, u kojoj je trenutačno 20 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji je 101 osoba.  Međimurska županija uputila je inicijativu Nacionalnom stožeru civilne zaštite i Ministarstvu vanjskih i europskih poslova da se Sloveniji i Austriji predloži selektivno uvođenje mjera za Hrvatsku, i to na razini županija. – Međimurska županija, od izbijanja koronakrize, ima izuzetno povoljnu epidemiološku situaciju i kontinuirano najmanji broj osoba pozitivnih na COVID-19 u Republici Hrvatskoj. Budući da veliki broj stanovnika Međimurja radi i studira u Sloveniji i Austriji, a zbog blizine, velika većina su dnevni ili tjedni migranti te im restriktivne mjere Slovenije i Austrije stvaraju brojne poteškoće, dodatne financijske izdatke, a postoji mogućnost i ostanka bez posla – navodi  Stožer CZ-a Međimurske županije koji smatra da bi bilo svrhovito i epidemiološki opravdano selektivno uvođenje mjera za Hrvatsku, kao što je to učinila Njemačka u kolovozu ove godine. 

13:35 – Od ukupno pristiglih 92 nalaza (3 Ogulin), u posljednja 24 sata u Karlovačkoj županiji 11 je novih slučajeva  zaraze virusom SARS-CoV-2 . Većina osoba se nalazi u samoizolaciji, kontakti su već prije oboljelih i povezani su s događanjima u dvije crkve u Karlovcu; Nacionalno svetište Svetog Josipa i Grkokatolička župa Uzvišenja Svetoga Križa. Zbog nastale situacije odgođena su sva misna slavlja u navedenim crkvama. Epidemiološka obrada je u tijeku, nakon koje će se donijeti odluka o daljnjim mjerama. Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 247  osoba. U samoizolaciji se nalazi 361 osoba. Danas je u Karlovačkoj županiji testirano više od 200 osoba. Na bolničkom liječenju nalazi se  6 pozitivnih pacijenata. 
Inspekcijski nadzori SCZ Karlovac: Karlovac: uslužne djelatnosti – 4 , trgovine – 4,okupljanja više od 100 sudionika – 1 , noćni klubovi – 4. Nisu utvrđene nepravilnosti. Područje Slunja  – ugostiteljski objekti – 6, uslužne djelatnosti – 4.  Nisu utvrđene nepravilnosti. 

13:28 – U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji evidentiran je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Radi se o još jednom sudioniku svadbene svečanosti održane u Varaždinu 5. rujna, s koje je dosad potvrđeno ukupno 18 pozitivnih osoba.

– U istom razdoblju evidentiran je i jedan novi slučaja oporavka, čime je aktualni broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji ostao na 28, a navedenoj brojci pribrajamo i dalje jednog hospitaliziranog stranog državljanina i dvije hospitalizirane osobe iz druge županije. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin i dalje se nalazi deset osoba, od kojih je sedam osoba iz Varaždinske županije, dok se dvije dodatne osobe liječe u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu –  kažu u Stožeru. 

12:23 – U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije četiri osobe oboljele su od COVID-19 infekcije; po jedna iz Šibenika, Knina i Drniša, te jedna osoba koja trenutačno boravi na području Grada Šibenika, a prebivalište joj je u drugoj županiji.
Trenutačno je 38 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Pet  osoba liječi se na odjelu infektologije šibenske bolnice, od kojih je jedna na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. U posljednja 24 sata uzorkovano je 80 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutačno je 197 osoba.

12:15 – U posljednjem 24-satnom razdoblju na području Brodsko-posavske županije evidentirano je dvanaest (12) novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te jedan slučaj pozitivne osobe koja ima prebivalište u drugoj županiji. Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina): grad Slavonski Brod (2), grad Nova Gradiška (1) i općina Brodski Stupnik (1), dok se za preostalih 8 osoba još utvrđuje mjesto prebivališta budući da su njihovi nalazi tek pristigli. Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 578, dok je broj aktivnih slučajeva 124 (10 aktivnih osoba više nego prethodni dan).

Hospitalizirano je 14 osoba (1 osoba manje nego prethodni dan), nema hospitaliziranih osoba na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutačno se na području Brodsko-posavske županije nalaze ukupno 733 osobe (96 osoba više nego prethodni dan). U županijskoj karanteni nalazi se 1 pozitivna osoba.

Stožer CZ Brodsko-posavske županije poziva sve građane koji su u razdoblju od 11. – 17. rujna 2020. godine bili na misnim slavljima ili iz drugih razloga u navedenom razdoblju boravili u crkvama u Podcrkavlju, Brodskim Zdencima i Oriovčiću, da se u slučaju pojave simptoma na COVID-19 ili ako su te simptome već razvili, odmah jave svom obiteljskom liječniku, drugim zdravstvenim službama ili epidemiolozima radi daljnjeg postupanja.

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprečavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa od ključne je važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

11:24 – Tijekom sljedećeg vikenda na području Osječko-baranjske županije održat će se 17 (najavljenih) javnih okupljanja, u mnogim župama zakazane su krizmene svečanosti, a organizirano je i više svadbenih svečanosti. Tim povodom na danas (18. rujna 2020. godine) održanoj sjednici Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije pozvao je sve građane, osobito organizatore okupljanja i pružatelje usluga, na striktno poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka. Kako je rečeno, epidemiološka situacija na području županije trenutačno je pod kontrolom, međutim koronavirus je i dalje prisutan, pa bez savjesnog i odgovornog ponašanja svih građana vrlo lako može doći do njegova širenja, a time i zdravstvenih i drugih posljedica. 

Video: Alemka Markotić objasnila koliko se često maske trebaju mijenjati

Na sjednici su naravno razmatrani aktualni podaci o epidemiji koronavirusa na području Osječko-baranjske županije. U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata testirano je ukupno 299 uzoraka, od kojih je pet bilo pozitivno na koronavirus. Novozaražene osobe imaju prebivalište u gradovima Osijek i Donji Miholjac te na području općina Podgorač, Semeljci i Strizivojna. 

Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek nalazi se 17 pacijenata oboljelih od COVID-19, a jučer je jedna osoba preminula (žena iz Osijeka, rođena 1941. godine, uz COVID-19 imala je i više kroničnih oboljenja).  U zadnja 24 sata epidemiolozi su samoizolaciju odredili za 19 kontakata novopozitivnih osoba, a pod tom mjerom na području Osječko-baranjske županije trenutačno je 356 osoba. Policija je obavila 17 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji i svi su zatečeni na prijavljenoj adresi.

11:15 – U Gradu Zagrebu zabilježena su 44 nova slučaja zaraze. Među novozaraženima, deset osoba ima negativnu epidemiološku anamnezu, 24 su kontakti od ranije pozitivnih, četiri su slučaja uvoza zaraze iz inozemstva, a kod četiri su epidemiološke obrade u tijeku.

Zaražena su i dva učenika iz jedne osnovne škole te dva učenika iz dvije različite srednje škole. Dva razreda osnovne škole, odnosno 15 učenika, te dva razreda srednje škole, odnosno 47 učenika, pod mjerom su samoizolacije.

"Tijekom noći dobili smo informaciju o još dva pozitivna učenika u dvije osnovne škole, epidemiološka obrada je u tijeku i obradit će se tijekom dana", najavila je Šikić. 

Svi korisnici Doma za starije, u kojem je jučer detektirana jedna zaražena osoba, negativni su na koronavirus. Međutim, virus je detektiran kod dva zaposlenika Doma, a obolio je i jedan korisnik.

"Dva djelatnika nisu povezana s domovima, nego s jednom izvaninstitucionalnom edukacijom. Svi koji su bili u kontaktu u samoizolaciji su, a domovi normalno funkcioniraju", poručila je Šikić.

11:10 – U istražni zatvor zaprimljena je prva COVID-19 pozitivna osoba. Radi se o istražnom zatvoreniku kod kojeg je na slobodi utvrđeno da je COVID-19 pozitivan, a prema kojem je određena mjera istražnog zatvora.

"Zaprimanje u zatvorski sustav odrađeno je sukladno svim epidemiološkim mjerama zahvaljujući dobroj koordinaciji između bolnice javnog zdravstva, policijske postaje i zatvorskog sustava. Predmetni istražni zatvorenik prva je osoba lišena slobode smještena na posebno formiran COVID odjel Zatvorske bolnice u Zagrebu. Svi djelatnici zatvorskog sustava koji su u kontaktu s COVID pozitivnom osobom imaju zaštitna odijela. Mjera istražnog zatvora provodit će se uz redovite konzultacije s epidemiolozima", priopćili su iz Ministarstva pravosuđa.

10:53 – Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin u razgovoru za N1 televiziju komentirala je veliki broj novozaraženih koronavirusom u toj županiji.

"Nije dobra brojka. Unatoč velikom broju testiranja imamo velik broj novooboljelih. Mi lociramo sve one koji su prvi oboljeli. Od jedne osobe nam ide u pet, šest smjerova. Najčešće ide od jedne ustanove pa se onda šire. Sve one ustanove koje se pridržavaju mjera, u njima se nije raširila bolest jer su nosili maske. Imamo sada u nekoliko ustanova u Splitu žarišta gdje je veći broj obolio jer se nisu pridržavali mjera, odnosno nosili maske", pojasnila je Karin.

10:46 – Na području Zagrebačke županije od početka pandemije do petka do 10 sati evidentirano je 639 osoba kojima je potvrđena bolest prouzročena novim koronavirusom. Izliječene su 462 osobe, a 13 ih je preminulo. Trenutačno su aktivna 164 slučaja.

U odnosu na podatke od jučer oboljelo je pet osoba (1 Grad Samobor, 2 Grad Velika Gorica, 1 Općina Brckovljani, 1 Općina Dubravica), a izliječeno je 13 osoba.

Od pet novooboljelih osoba, dvije su kontakti prethodno oboljelih, dok je za tri slučaja nejasna epidemiološka anamneza. Samoizolacija je propisana za još 46 osoba.

U samoizolaciji je jedna vrtićka skupina iz dječjeg vrtića u Velikoj Gorici zbog pozitivnog djeteta. Epidemiološka obrada je u tijeku.

10:45 – Novih osam osoba u zadnja 24 sata zaraženo je koronavirusom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a izliječeno je 17 osoba, izvijestio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

10:28 – Na današnji dan u Sisačko-moslavačkoj županiji dvije su novooboljele osobe od  zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o osobama s područja grada Petrinje. Epidemiološka obrada je u tijeku.

10:20 –Sedam je novooboljelih osoba od koronavirusa na području Zadarske županije, a riječ je o kontaktima s dosad oboljelim osobama. Među novooboljelima tri su osobe s područja Grada Zadra, dvije s područja Općine Poličnik te po jedna s područja Privlake i Sukošana.  Od sedam novooboljelih, pet je ženskih i dvije muške osobe. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 244 uzoraka, pod aktivnim nadzorom je 497, a završio je za 7185. Na svim COVID odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 15 bolesnika, a od toga broja dvoje ih je na respiratoru.

10:00 – U posljednja 24 sata zabilježena su 234 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 2100. Među njima je 280 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 21 pacijent. Šest osoba je preminulo.

9:39 – U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglima do 8 sati, u posljednja 24 sata je 11 novih pozitivnih osoba na COVID-19 (3 osobe iz Vinkovaca, 3 iz Soljana, 2 iz Županje, 1 iz Ivankova, 1 iz Andrijaševaca i 1 iz naše županije s boravištem u drugoj županiji), a 1 osoba je preminula.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 733, od kojih je 614 osoba izliječeno, a ukupno je 16 preminulih osoba. Trenutačno su u županiji četiri osobe hospitalizirane zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirano je 116 osoba te je ukupno testiranih do sada na području županije 10107. U samoizolaciji na području županije je 346 osoba. Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivna su 4 radnika iz sustava zdravstva (2 medicinske sestre/tehničara, 1 drugi zdravstveni radnik i 1 nezdravstveni radnik).

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 12 radnika (4 liječnika, 5 medicinskih sestara/tehničara, 2 druga zdravstvena radnika i 1 nezdravstveni radnik).

9:30  Pet novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, dvije novooboljele osobe s područja su općine Rovišće, a jedna je s područja općine Đulovac. Devet osoba u međuvremenu se oporavilo i skinuto je s evidencije oboljelih tako da je trenutačno u našoj županiji 65 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom

U županiji je u samoizolaciji 535 osoba.

9:26 – Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 624 obrađena testa danas je 75 novooboljelih osoba pozitivno na COVID-19 infekciju i to iz Splita 41, Dugopolja 1, Hrvaca 2, Hvara 1, Kaštela 3, Makarske 1, Muća 1, Omiša 5, Otoka 1, Podstrane 5, Primorskog Doca 1, Prološca 1, Solina 7, Supetra 1, Trilja 2, Trogira 1 i Vrgorca 1 osoba.
Od 75 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 27 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Ukupno 1330 osoba nalazi se u samoizolaciji. Na bolničkom liječenju nalazi se 48 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split, dok se tri osobe nalaze na respiratoru. Jedna osoba nalazi se u karanteni.

9:23 – Tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitan je 301 uzorak briseva na koronavirus i nema novozaraženih. Izliječeno je osam osoba. Trenutačno je 40 aktivnih COVID-19 pozitivnih osoba. U mjerama samoizolacije nalazi se 223 osoba.

8:48 – U Primorsko-goranskoj županiji osam je novozaraženih, među kojima i dvoje djece iz jedne škole – još dva razreda su u samoizolaciji. Dvoje je zaražene djece iz škole Kostrena te su, radi prevencije, dva razreda od danas u samoizolaciji. Šest zaraženih su kontakti prethodno oboljelih, jedna se vratila s ljetovanja u susjednoj županiji, a za jednu se utvrđuje izvor zaraze. Devet osoba je ozdravilo.

8:33 – U Požeško-slavonskoj županiji trenutačno je aktivno 124 slučaja zaraze koronavirusom (COVID-19), 115 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji, a devet osoba je hospitalizirano. U samoizolaciji se nalazi 550 osoba, a ukupno je testirano 7858 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 90 uzoraka, od kojih je devet pozitivnih. Tijekom dana će se nastaviti s testiranjem kontakata zaraženih osoba kao i svih suspektnih osoba.

8:24 – U Klinici za infektivne bolesti posljednjih nekoliko dana stanje se stabiliziralo. Otpuštamo nešto veći broj pacijenata u odnosu na one koje hospitaliziramo, rekao je Ivan Puljiz, predstojnik Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Dobro jutro, Hrvatska. Puljiz je pojasnio kako je tijekom proteklog vikenda oko 60 osoba hospitalizirano, a jutros njih 48, od kojih je 30 muškaraca i 18 žena. Prosječna dob, dodao je Puljiz, 60 je godina, šest pacijenata na aparatima je za mehaničku ventilaciju.

– Pacijenti koji su hospitalizirani srednje su teške do teže kliničke slike, većinom s upalom pluća kao komplikacijom COVID-19. Jedan dio pacijenata povremeno je na kisiku. Osim šest na respiratoru, ostali su klinički stabilni – rekao je.



U Kliniku za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, rekao je Puljiz, dolaze pacijenti iz Zagreba i okolice koji se ili testiraju na COVID-19 ili imaju koronavirus i tijekom izolacije su razvili simptome. Pojasnio je kako se oni prijavljuju na trijažu i u slučaju komplikacija se hospitaliziraju. – Jedan dio pacijenata, u slučaju većeg priljeva, prelijeva se u KBC Dubrava, rekao je. Naglasio je kako u ovome trenutku imaju mjesta na COVID-19 odjelima.

Komentirajući odgovorno ponašanje, konkretno nošenje maski, Puljiz kaže da maske najvećim dijelom štite od potencijalno inficirane osobe. Pojasnio je kako, prema istraživanjima, maske štite oko pet puta, ne štite u potpunosti, ali mogu smanjiti rizik prijenosa infekcije. Prije nekoliko dana hrvatski matematičar i poduzetnik Nenad Bakić kritizirao je Puljizovu izjavu o smrtnosti oboljelih od COVID-19, usporedivši to s onima koji obolijevaju od sezonske gripe.

7:56 – U Vukovarsko-srijemskoj županiji koronavirusom su zaražena četiri učenika i dva prosvjetna radnika, a u samoizolaciji je devet razreda sa 156 učenika, potvrdila je u četvrtak ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo Kata Krešić.

"Trenutačno u našoj županiji imamo pozitivna tri učenika u osnovnim školama i jednog učenika u srednjoj školi te po jednog prosvjetnog djelatnika u osnovnoj i srednjoj školi", rekla je Kata Krešić.

Po njezinim riječima, u samoizolaciji je osam razreda sa 131 učenikom u osnovnim školama i jedan razred sa 25 učenika u srednjoj školi. 

Ključne riječi

Komentara 78

ME
Meter
14:26 18.09.2020.

Istra neka nam bude primjer, u mnogo čemu

JA
jadnatikoza
09:50 18.09.2020.

Istra i Kvarner duplo više turista i 5x manje zaraženih od Splita. Kako to, kako to? Zbog klubova, crkvi i narodnih festivala po Dalmaciji je uništena postsezona u cijeloj Hrvatskoj a inspektora ni na vidiku

Avatar Krile102
Krile102
12:25 18.09.2020.

Samo deri po svadbama ,krizmama i sl.Zderi narode,pij iz istih casa ,opijaj se, ljubi se,cestitajte si..kao u Dekameronu.A onda se pitajte kako to ,kako to...mogu razumjeti ako se mors u skolu ,na radno mjesto...ali svadbe sa 300 ljudi ,krizme ,krstenjaa ss po 50 ,60 uzvanika ..pa koliki konj moras biti da radis tako nesto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije