Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

U domu u Delnicama zaražen 61 korisnik: 'Imaju blage oblike bolesti, nadamo se najboljem'

Važno je i cijepiti se protiv gripe jer se tako smanjuje opterećenje za zdravstveni sustav i lakše se može dijagnosticirati koronavirus, poručio je u ugledni znanstvenik Ivan Đikić sa znanstvenog skupa "COVID-19: Poruke" u Rijeci.

Komentari 6

AA
aabbcc
13:52 25.09.2020.

zaražen 61, Od korone starci brzo ozdrave ako im ne presudi neka druga bolest u domu.

VL
ZA
Zagy154
11:00 25.09.2020.

Primorska,jel to neka nova županija?

VL
Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
12:45 25.09.2020.

Ajde dobro, može se dogoditi da uđe virus u dom za starije, ali ako se zarazi 60 ljudi onda je odgovornost instaliranogh hadezeovskog uhljeba na mjestu ravnatelja jer je očito da nikakvih mjera nije bilo. Ili je opet kriv virus? Da nije Škoro?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.