Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

U građevini je sve moguće, 
pa i izgraditi ceste prije roka

Dimitris Gelasakis
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
10.10.2019.
u 20:08

Dimitris Gelasakis kaže da će Avax nastaviti raditi s lokalnim partnerima s kojima su surađivali tijekom faze nadmetanja

Grčka građevinska tvrtka Avax gradit će južni dio pristupnih cesta Pelješkom mostu – stonsku obilaznicu, poddionice Sparagovići Prapatno i Prapatno Doli. Radi se o poslu vrijednom 511,5 milijuna kuna bez PDV-a. Avax je bio odabran i za graditelja dionice Duboka – Sparagovići, ali ta je odluka poništena nakon žalbe Strabaga koji je na kraju i dobio posao da gradi tu dionicu. Grčkoj kompaniji ovo je prvi posao u Hrvatskoj. Tim povodom razgovarali smo s Dimitrisom Gelasakisem, Avaxovim izvršnim direktorom za strateško planiranje i razvoj projekata.

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Odgođena odluka o ulasku u Schengen

- Slučaj Kristiana Vukasovića: Umro je jer je cijeli sustav zakazao

- U Maksimiru 'niče' špilja koju će 'čuvati' medvjed

- Do 2030. trećinu menadžmenta činit će umjetna inteligencija

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
02:29 11.10.2019.

Građevinska mafija je poslije bankarske najgora...nigdje se ne vrti tolika lova pa ne čude namješteni natječaji...a političari se čude kao pura dreku dok trpaju lovu u džep...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije