Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Dan državnosti

U gospićkoj prvostolnici odana počast poginulima

pocast
Marko Čuljat
24.06.2010.
u 10:17

Položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomenik poginulima u Domovinskom ratu i na velikom križu u Gradskom groblju sv. Marije Magdalene.

GOSPIĆ – Jutros je u gospićkoj prvostolnici u povodu sutrašnjeg Dana državnosti služena sveta misa, a zatim su položeni vijenci i zapaljene svijeće na spomenik poginulima u Domovinskom ratu i na velikom križu u Gradskom groblju sv. Marije Magdalene.

Počast su odali lokalni čelnici i pripadnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

 

Komentara 1

MI
mirac
07:18 25.06.2010.

Gospić služi za primjer drugim gradovima i mjestima. Danas se lako zaboravlja ljude koji su život dali za Domovinu. Zaboravlja se da je naša sloboda krvlju zalivena i s krunicom oko vrata izvojevana. Danas mnogima Bog više netreba. Mnogi nerazmišljajuu o žrtvama nestalima bolu i nepravdi proživljenoj u Domovinskom ratu. Ni plamen negori na Medvjednici žalosno. Da je spomenik Domovini podugnut u Gospiću sugurna sam da bi uvijek bio u punom sjaju ne samo na dan Domovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije