Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK S GRADONAČELNIKOM

U Glini dosad postavljeno 197 mobilnih stambenih objekata, prehranu sutra preuzima Pleter

Glina: Medved i Milošević dali izjavu medijima
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/2
13.01.2021.
u 21:19

Do sada je na području Gline u organizaciji Stožera Civilne zaštite postavljeno 167 mobilnih stambenih objekata, a njih 30 privatnim inicijativama

Potpredsjednici Vlade RH Tomo Medved i Boris Milošević u srijedu su obišli Glinu i okolno područje gdje je dosad postavljeno 197 mobilnih stambenih objekata, a s radom je započeo najveći gospodarski subjekt u Glini, Drvni centar.

U razgovoru s gradonačelnikom Gline Stjepanom Kostanjevićem informirali su se o premiještanju prostorija glinske gradske uprave koja će se zbog naknadnih potresa s pričuvne lokacije preseliti u prostore u kontejnerima i tamo nastaviti s radom, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici Stožera Civilne zaštite,  potresinfo.gov.hr

Najavljeno je da će od sutra, 14. siječnja, u 12 sati, prehranu stanovništva i u Glini preuzima tvrtka Pleter, a hrana će se, kao i dosada, dijeliti na lokaciji ŠRC Banovac.

Na sastanku se razgovaralo i o smještaju kućanstava u mobilne stambene objekte koji se užurbano postavljaju. Do sada je na području Gline u organizaciji Stožera Civilne zaštite postavljeno 167 mobilnih stambenih objekata, a njih 30 privatnim inicijativama. Gradonačelnik Kostanjević je također izvijestio potpredsjednike Vlade Medveda i Miloševića da je s radom započeo najveći gospodarski subjekt u Glini, Drvni centar Glina.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:00 14.01.2021.

Znači krade se hrana i preprodaju se kućice te državna firma preuzela pripremanje skupih i bljutavih obroka!

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
21:57 13.01.2021.

Dok ima puno kontejnera biće uz Boga I domoljublje i Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije