Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U frontalnom sudaru poginuo 68-godišnjak

prometna nesreća
Matija Topolovec/PIXSELL
26.11.2009.
u 11:29

Do nesreće je došlo kad je J. S. (68) svojim automobilom prešao u suprotni trak kolnika te se izravno sudario s automobilom kojim je upravljala 25-godišnja V. Š. iz Macelja.

Sinoć je u mjestu Đurmanec došlo do frontalnog sudara dva automobila. Zbog posljedica nesreće oko ponoći u zabočkoj Općoj bolnici preminuo je 68-godišnji J. S.

Do nesreće je došlo kad je J. S. svojim automobilom prešao u suprotni trak kolnika te se izravno sudario s automobilom kojim je upravljala 25-godišnja V. Š. iz Macelja.

U sudaru je teško ozlijeđena i suvozačica poginulog, 70-godišnja B. P., dok je 25-godišnja vozačica lakše ozlijeđena.

Kako doznajemo, sa 25-godišnjakinjom je u automobilu bila i trogodišnja djevojčica koja je, srećom, prošla bez težih ozljeda. 70-godišnja suvozačica zadržana je na liječenju u OB Zabok, dok je V. Š. puštena na kućnu njegu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije