Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČENI PRIVEDEN

U fizičkom sukobu u Matuljima ozlijeđene dvije osobe

Policija - ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
16.08.2019.
u 09:48

U službene prostorije policije priveden je hrvatski državljanin, koji se dovodi u vezu s ovim događajem te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje

Sinoć oko 22 sata policija je zaprimila dojavu o fizičkom skubu više osoba do kojeg je došlo iz zasad neutvrđenih razloga.

Prema informacijama iz Policijske uprave primorsko- goranske, u obiteljskoj kući u Matuljima sukobile su se tri osobe. U ovom događaju ozlijeđeno je dvoje hrvatskih državljana, u dobi od 57 i 34 godine.

Ozlijeđene osobe su radi pružanja liječničke pomoći prevezene u KBC Rijeka.

Policija na mjestu događaja provodi očevid. U službene prostorije policije priveden je hrvatski državljanin, koji se dovodi u vezu s ovim događajem te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije