Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatko Cvrtila
Povratak na članak

U EU se vanjska i unutarnja sigurnost ne mogu odvojiti

EU je prostor slobode, sigurnosti i pravde, i to svim državama mora biti cilj

Komentari 4

M3
Miške 3
07:50 04.01.2021.

Užasan lik, ulizica, neznalica i karijerist, fuj.

VL
WI
winminiania
19:58 30.11.2019.

Je li ovaj bio negdje zatvoren u Vrapcu do sada, negdje u podrumu, u posebnom odijeljenju za lude, pa ne zna na sto mu slici ta zlocinacko teroristicka tvorevima od EU-ropske ludnice? Cuj pokvarenjaka, da nikada nismo bili sigurniji i mirniji u Europi, a gradjani ne izlaze iz svojih kuca od terorista sto su nakrcali u Europu? Samo jucer su specijalci intervenirali, u dva teroristicka napada, a gdje je citavo krvoprolice sto smo se nagledali do sada kao da je ratno stanje na kontinentu, kao i sto jeste ratno stanje, Europa je u ratu sa teroristima, a ovaj lopina nam prodaje muda pod bubrege, i trkelja o miru psihopata? Sto on svoju djecu ne preda teroristima na koljacinu, tako kako tudjoj podmece terorizam pod blagostanje u Europi? Sramite se gamadi, vi ste zlo najvece na kugli i bolestan je onaj tko ima posla s vama, znajuci da ste vi sve sami ex-nacisti, fasisti i teroristi u toj fasistickoj tvorevini od EU-ropske ludnice.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:41 30.11.2019.

Eh sad, kaj bi bila vanjska, a kaj nutarnja sigurnost ? Po tijem bi bolše razmeli tekst ?!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:57 30.11.2019.

Nevjerovatno ...ovaj lik je iskopao nekakav tekst o yugoslaviji i gdje god se spominjala yuga stavio eu...isto se govorilo za yugu da smo ekonomski jači, da je yuga garancija pravde, slobode, da imamo zajedničku unutarnju i vanjsku politiku... nažalost svi znamo kako je to krvavo završilo bojjm se da će izlazak iz eu biti još krvaviji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.