Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon je uspio
Povratak na članak

U EU nitko ne tvita kao Janša, podsjeća na Trumpa

Janez Janša započeo je mandat iznoseći teške optužbe u stilu Donalda Trumpa na račun slovenske javne televizije te tvrdeći da na Slovenskoj televiziji ništa ne rade i da imaju prevelike plaće

Komentari 12

Avatar MK3
MK3
21:14 13.03.2021.

Zašto novinar sakriva srž Janšinih tvrdnji, a to da slovenske medije drže strukture bivšeg komunističkog režima čvrsto u ruci i manipuliraju društvo? Zašto? Ja se slažem sa Janšom i dodao bi da i u Hrvatskoj nije drugačije...

VL
DU
Deleted user
08:52 14.03.2021.

Kod medija u Sloveniji, baš kao i u Hrvatskoj, prevladavaju ljevičari kojima je u ime demokracije dopušteno sve, pa i blaćenje. Ako im se odgovori ili prijavi sudu zbog laži i uvreda, onda je to skandal i odmah se javljaju paraziti i nevladine udruge na čelu s novinarskim društvima i prijavljuju to europskim institucijama. Puna podrška Janši.

VL
TA
Talleyard
09:48 14.03.2021.

Naša tragedija je što mi hrvatskih medija nemamo, a to je najače politikantsko oružje u rukama levih i srpskih struktura, među najgorima je svakako HRT kojeg smo još i prisiljeni plaćati.

VL
SE
senijor121
23:04 13.03.2021.

Janša je najveći političar Slovenije, jedan od najzaslužnijh za rušenje šugoslavije od samih početaka. Janša je u pravu što se tiče javne televizije, na žalost naša je znatno gora jer je jugo-srpska

VL
Avatar Pravosudac
Pravosudac
21:07 13.03.2021.

Janšini tzv. napadi su osnovani.

VL
GL
glog
13:09 14.03.2021.

Nedavno je pisalo u Delu, "rodil se je dvomilijuntni Slovenec ime mu je Suljo"....

VL
Avatar CUBE
CUBE
01:14 14.03.2021.

Taman kad sam pomislio da je @Hrvatski Idol i vođa izoliran slučaj ili je pri porodu pljusnuo na pod eto drugog Janeza bisera Janše,dakle nakon trećine prebrojanih glasova čestitao Trumpu na pobjedi. Ruku na srce nije daleko od istine kad kaže da na tv ništa ne rade a još je veća istina da su Slovenci najveći komunisti a ono kako se Orban nakon poraza Trumpa okreće Rusiji pa i Janša za njim vrh, toliko onima koji nam za svaku navode " evo u susjednoj Sloveniji ."

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:06 14.03.2021.

Bivši komunist koji je prešao na stranu tzv. domoljuba koji su uspjeli spasiti živote bježeči u Argentinu ( domobrani = tzv. domoljubi ) . Lukavošču uspijeva u politici koja je dovela nekada ekonomski sjajno razvijenu republiku u veliki trgovački centar veliki trgovački centar . Svojim naglašenim ali istovremeno zamaskiranim nacionalizmom glumi da su mu demokratske vrijednosti bitne radeči kontra njih . Jedini političar koji je pravomoćno osudjen a nalazi se na čelu države , itd,itd.

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
20:41 13.03.2021.

Stara komunjara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.