Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMAŠ

U eksploziji pokraj Bjelovara poginuo 20-godišnjak, njegov brat teško ozlijeđen

Policijski očevid u obiteljskoj kući u Gornjem Tomašu
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
09.02.2021.
u 16:53

Više detalja o nesreći i okolnostima bit će poznato kasnije tijekom dana nakon što se završe vještačenja i očevid.

U Tomašu pokraj Bjelovara jučer je u poslijepodnevnim satima poginuo 20-godišnji M. B., a okolnosti još uvijek nisu poznate. Kako tvrde iz PU bjelovarsko – bilogorske, eksplozija se dogodila oko 14 sati, a mladić je ozljedama podlegao nekoliko sati kasnije u Općoj bolnici Bjelovar.

U eksploziji je teško ozlijeđen i brat poginulog 20-godišnjaka koji se nalazi u bjelovarskoj bolnici s teškim ozljedama glave te je životno ugrožen. Treća osoba lakše je ozlijeđena, piše mojportal.hr.

Očevid je i dalje u tijeku i na mjesto nesreće izašli su vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba koji bi trebali utvrditi uzroke ove tragedije. Više detalja o samoj nesreći i okolnostima bit će poznato kasnije
tijekom dana nakon što se završe vještačenja i očevid.

Komentara 1

IJ
istina__jako_boli
17:49 09.02.2021.

Tak ti je to kad pitas bombu, bus pukla? A ona kaze BUM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije