Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirija
Povratak na članak

U eksplozijama u Homsu ubijeno 32, ranjeno 90 ljudi

Dvjema eksplozijama, jednom od autobombe i drugom bombaša samoubojice, pogođen je okrug Zahra u središtu grada, priopćio je Opservatorij.

Komentari 8

MA
makito
23:10 28.12.2015.

Boris Karpichkov.,..bivsi ruski spijun kgb-a je izuavio da je rusija oborila ruski putnicki zrakoplov, u egiptiu...i da je top naradio vladimir putin, zbogtoga da dobije podrsku za napade koje je vodio u siriji, i da bi dobio potporu za daljelje bombardciranje i sirenje ciljeva..i time oslavo one glasove u rusiji i van rusije koji su bili protiv ruskog mhesanja u sirijskom ratu

VL
MA
makito
23:04 28.12.2015.

exlusivna vijest, bivsi kgb spijun izjavio ; putin je naredio da se obori ruski putnicki zrakoplov u egiptu, da bi oslabio one koji ga u rusiji kritikujesto bombardira siriju,i da bi dobio potporu za njegove cilj da rasiri dejtvo u siriji

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:01 28.12.2015.

još malo pa će sirija kontrolirati teritorij na kojemu živi 90% sirijaca. na ostalome dijelu zemlje, u pijesku, polako će pokapati isil. za novu godinu treba očekivati oslobađanje palmire. onog dijela svijeta koji ima povijest bogatiju od kompletne povijesti zapadnedne civilizacije. ali vi i ne znate da zapadni saveznik, saudijci, u svojoj zemlji nemaju niti jedan vrijedan spomenik povijesni, sve su ih srušili. ali oni su prihvatljivi zapadu. i trebaju biti. ipak su im oni rušili blizance i financirali napade. sirotinja iz iraka to nije mogla. novce su ulagali u škole, elektrane, navodnjavanje, isušivanje močvara da bi proizveli više hrane za narod kojeg su amerikanci držali pod sankcijama 15 godina.

VL
FU
fullmax
13:26 28.12.2015.

U blizini Homsa vec sada treba iskopati masovnu grobnicu. I strijeljati svih 700 pobunjenika,

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
14:31 28.12.2015.

ISIL brutalno dobija batina od Rusa, Sirije i Irana pa je sve vise "vijesti" od tzv. Opservatorija smjestenim u Londonistanu gdje propagandu prepisuju od lazljivih amerikanaca. Goebels je bio mica maca za ove.

VL
Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
14:04 28.12.2015.

...opet ''čuveni" Opservatorij izvještava o tzv. "pobunjenicima"

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
16:53 28.12.2015.

Tito( po savetu Cercila) je pametnije postupio sonim koljacima ,cudnim slovom na kapi..tamo negde gore kod Slovenije im je bio kraj ...nakon 2ww

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.