Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnja smrću

U dvorištu mahao čekićem, a potom ga autom srušio s mopeda

policija
Daniel Kasap/PIXSELL
23.04.2013.
u 12:12

Uz kaznenu prijavu zbog prijetnje, protiv 53-godišnjeg Puljanina policija će zbog prometnih prekršaja podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Pulska je policija kazneno prijavila 53-godišnjaka iz Pule zbog prijetnji smrću 28-godišnjem muškarcu, također Puljaninu. Kako je utvrđeno kriminalističkim istraživanjem, stariji muškarac u nedjelju u prijepodnevnim satima došao je u dvorište obiteljske kuće u Ližnjanu te je mašući čekićem prijetio smrću 28-godišnjaku.

Kada se mladić na mopedu Aprilia uputio Šišanskom cestom prema Puli, 53-godišnjak je sjeo u svoj Renault i krenuo za njim. Tijekom vožnje muškarac je nekoliko puta presretao mladića na mopedu, a u jednom trenutku je i udario automobilom u moped koji se potom odbio i udario u ogradni zid. Nakon toga muškarac se vozilom počeo polukružno okretati na cesti, no automobilom se prevrnuo na bočnu stranu izvan kolnika.

Uz kaznenu prijavu zbog prijetnje, protiv 53-godišnjeg Puljanina policija će zbog prometnih prekršaja podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

>> Muškarac iz Žminja prijetio policajcu - smrću!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije