Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni posjetitelji

U dvorište joj dolaze divlje životinje, iznenadila se kada je vidjela što rade

Lisica
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
10.05.2019.
u 19:39

Dom jedne Engleskinje već duže vrijeme posjećuju lisice, a i sama vlasnica se iznenadila kada je vidjela koliko su zabavne

Dora Nightingale (55) iz engleskog grada Worthinga primijetila je da joj tijekom noći ima redovne posjetitelje u svome dvorištu.

Naime, njezin dom posjećuju dvije lisice koje je 55-godišnjakinja nazvala Woody i Willow. Divlje životinje ne znaju da ih vlasnica dvorišta u kojem su česti gosti promatra te im namjerno ostavlja hranu i igračke.

Ona je prvo primijetila da joj je nešto pojelo biljke, a kada je postavila kameru u dvorište, vidjela je da je riječ o dvjema lisicama. Zbog toga im je kupila igračke za žvakanje, a jednog je jutra primijetila da su se igrale s njima.

No, najveće iznenađenje bilo je kada je vidjela što su lisice radile na trampolinu koji im je također kupila.

– Zadnjih šest tjedana kupila sam im puno stvari da istražuju pa sam im odlučila kupiti i trampolin. Zabavile su se i naučile su kako skakati, svidjelo im se jako. Mislim da su lisice na lošem glasu i planiram to promijeniti – ispričala je ona, prenosi Metro.

– Savjetovala bi ljudima da ih promatraju i upoznaju. Pametne su, lijepe i zabavne – dodala je ova ljubiteljica divljih životinja koja osim ove dvije lisice, promatra i lisicu koju je nazvala Faith, a dolazi u njezino dvorište već tri godine.

VIDEO Puma ušetala u dvorište i zgrabila psa

Komentara 5

MA
Matrix5
00:42 11.05.2019.

Predivna stvorenja

Avatar Ada
Ada
23:10 10.05.2019.

Simpatične male lije!

DO
domxerex
11:27 11.05.2019.

To su lisičići, mlade lisice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije