Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htio ih pokazati kćerima...

U dvorište im ušlo više od 200 ovaca, pogledajte kako su ih istjerali van

ovce
Foto: Screenshot
1/3
03.05.2019.
u 11:10

Scott Russo iz Lincolna u američkoj saveznoj državi Kaliforniji otvorio je dvorišna vrata kako bi ovce pokazao svojim kćerima, no one su odmah pojurile unutra

U neobičnoj situaciji našla se obitelj Russo iz Lincolna u američkoj saveznoj državi Kaliforniji kada im je u dvorište ušlo više od 200 ovaca.

Gradske vlasti, naime, svake godine puštaju ovce da pasu travu i raslinje kao prevenciju požarima pa su ovce na ulicama ovoga grada uobičajena pojava.

No, Scott Russo htio je svojim kćerima pokazati ovce koje su došle do njihove kuće pa je otvorio vrata od dvorišta.

Ono što nije očekivao je da će deseci ovaca ući u njegovo dvorište.

Kada se to dogodilo, više nije znao kako da ih istjera van. Dok ih je tjerao vikao je na njih da izađu van te oponašao njihovo glasanje, a sve je snimao mobitelom kako bi ovjekovječio neobičan trenutak.

U pomoć mu je na kraju priskočila njegova supruga koja se popela na trampolin koji su imali u dvorištu te je počela udarati tamburinom, glazbenom udaraljkom svojih kćeri.

Životinje su se uplašile tog zvuka pa su počele izlaziti kroz vrata van.

– Sve se dogodilo tako brzo. U početku je bilo zabavno, no onda je postalo zastrašujuće, no sada kada sagledam situaicju, bio sam vrlo smiren – rekao je Scott.

VIDEO Objavljena snimka nastala trenutak prije stravičnog sudara u kojem je poginula djevojka (21)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije