Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jačanje tenzija

U dvije eksplozije u Bagdadu poginulo 17, a ranjeno 50 ljudi

bagdad
AFP
14.10.2011.
u 13:54

Prva eksplozija poslužila je kao mamac, a druga, samo nekoliko minuta poslije, odnijela je 17 života

Dvije eksplozije u šijitskoj četvrti istočnog Bagdada jučer navečer odnijele su 17 života, a ozlijeđeno je najmanje 50 ljudi, objavila je iračka policija.

Napad se dogodio samo dan nakon što je u eksplozijama diljem grada poginulo 25 ljudi. Čini se, javlja Guardian, kako ovim napadima sunitski militanti žele pojačati tenzije dok se američki vojnici pripremaju na povlačenje.

Prva bomba eksplodirala je u blizini kuće u jednoj od uskih uličica četvrti Sadr City, a samo nekoliko minuta poslije, kada su se ljudi okupili kako bi vidjeli što se dogodilo, eksplodirala je i druga. Druga eksplozija odnijela je 17 života, a prva je, čini se, poslužila samo kao mamac.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
15:46 14.10.2011.

Sve ce to \" Majka Amerika \" pozlatiti.

OB
-obrisani-
15:47 14.10.2011.

14.10.2011. u 15:43h Riznica je napisao/la: ...Bitno je da su njima ameri donijeli slobodu ... a za zivote, struju, i vodu je najmanje bitno !!!! ................................... Tvojim biserima nikad kraja ako je ovo sloboda sto im je \" Majcica Amerikaka \" donila jao se njima.

RI
Riznica
15:43 14.10.2011.

...Bitno je da su njima ameri donijeli slobodu ... a za zivote, struju, i vodu je najmanje bitno !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije