Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILITANTI

U dva samoubilačka napada u Pakistanu 39 mrtvih i 95 ranjenih

bombaški napad
Reuters
12.03.2010.
u 13:53

Dvojica bombaša samoubojica istodobno su detonirala eksploziv na tržnici u Lahoreu, što je već četvrti napad islamističkih militanata u Pakistanu ovaj tjedan.

Bombaši samoubojice napali su vojsku i detonirali eksplozive u petak ujutro na RA Bazaaru, u stambeno-trgovačkoj četvrti gdje je sjedište nekoliko sigurnosnih agencija. Bombaši su se raznijeli u razmaku od nekoliko sekundi, a posljedice su tragične – 39 mrtvih i oko 95 ranjenih, većinom teško (otkinuti udovi).

Nijedna organizacija nije preuzela odgovornost za taj napad, ali pakistanski talibani i Al-Qa'ida su među najsumnjivijima.

Komentara 3

DO
dovla
22:20 14.03.2010.

0-1 za goste

OB
-obrisani-
15:26 12.03.2010.

...samo 39....?? zar sa \"one\" strane nima nikada, Radosnih vjesti ??

UK
Ugo Kajvez
23:04 13.03.2010.

A night raid carried out by US and Afghan gunmen led to the deaths of two pregnant women, a teenage girl and two local officials in an atrocity which Nato then tried to cover up, survivors have told The Times. The operation on Friday, February 12, was a botched pre-dawn assault on a policeman’s home a few miles outside Gardez, the capital of Paktia province, eastern Afghanistan. In a statement after the raid titled “Joint force operating in Gardez makes gruesome discovery”, Nato claimed that the force had found the women’s bodies “tied up, gagged and killed” in a room

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije