Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
australija

U dva dana ubio suprugu, troje djece i punicu

Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.09.2018.
u 13:40

Policija je otkrila tijela u kući u Perthu nakon što se Anthony Robert Harvey predao u policijskoj postaji, gotovo tjedan dana nakon ubojstava

Muškarac od 24 godine optužen je za ubojstvo supruge, njihovo troje male djece i njegove punice u njihovu domu u predgrađu na krajnjem zapadu Australije, objavila je u ponedjeljak policija.

Policija je otkrila tijela u kući u Perthu nakon što se Anthony Robert Harvey predao u policijskoj postaji, gotovo tjedan dana nakon ubojstava. 

Optužen je za ubojstvo svojih dvogodišnjih blizanki Alice i Beatrix, svoje trogodišnje kćeri Charlotte i supruge Mare (41).

Osumnjičen je i za ubojstvo svoje punice Beverly Quinn (73), počinjeno na istom mjestu ali dan kasnije.

Chris Dawson, policijski načelnik države Zapadne Australije kazao je da istražitelji vjeruju kako su ubojstva počinjena s više oružja, među kojima "tupim predmetima i noževima", ali ne i vatrenim oružjem. 

"Vjerujemo da su se ubojstva protegla na dva dana", kazao je on. "Majka Mara i njezino troje djece ubijeni su 3. rujna a gospođa Quinn sutradan".

>> Pogledajte video - Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
15:01 10.09.2018.

Samo srednjovjekovne metode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije