Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni kongres

U Dubrovniku se okupilo 600 liječnika estetske medicine, dvostruko više nego na posljednjem susretu

Nikola Milojević, predsjednik Kongresa: promoviramo Lijepu našu
Mario Pavlović - Mili
12.10.2021.
u 12:25

Osim iz Hrvatske i regije, najviše je sudionika došlo iz Poljske, Češke i Rusije, a već tradicionalno tu su i liječnici iz Britanije, Irske, Italije, Njemačke, Austrije, Francuske, Nizozemske, Belgije, Grčke, SAD-a…

Treći Međunarodni kongres estetske medicine, održan tijekom vikenda u Dubrovniku, okupio je 600 sudionika iz cijeloga svi jeta, dvostruko više no što ih je bilo na posljednjem kongresu 2019.

U organizaciji Poliklinike Milojević iz Zagreba i Milo Clinica iz Londona, u suradnji s British College of Aesthetic Medicine te uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma, Ministarstva zdravstva i Grada Dubrovnika raspravljali su o aktualnim temama: od psihologije pacijenata, botoksa, estetike genitalija, produljenja života do marketinga i utjecaja društvenih mreža.

– Ovim kongresom želimo promovirati Hrvatsku, našu struku i podijeliti znanje. A volim se našaliti i zato što je i nadimak ove zemlje Lijepa Naša – rekao je na otvaranju predsjednik kongresa Nikola Milojević.

Osim iz Hrvatske i regije, najviše je sudionika došlo iz Poljske, Češke i Rusije, a već tradicionalno tu su i liječnici iz Britanije, Irske, Italije, Njemačke, Austrije, Francuske, Nizozemske, Belgije, Grčke, SAD-a…

Ovogodišnji kongres pokriva sve aspekte estetske medicine, a izdvojene su teme: psihologija u estetskoj medicini, 30 godina primjene botoksa, tretmani područja oko očiju, estetska ginekologija, produljenje života, oblikovanje tijela bez skalpela, postoji li odgovor na celulit te PR i marketing s naglaskom na digitalni marketing i društvene mreže. 

VIDEO Top 20 najboljih svjetskih destinacija: Hrvatska se našla na ljestvici!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije