Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađe novčanika

U Dubrovniku s turističkom sezonom počela i sezona džepara

Ilustracija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
17.06.2019.
u 18:21

Novčanik s novcem vraćen je vlasnici, a osumnjičena Bugarka je, uz kaznenu prijavu, završila je u dubrovačkom pritvoru.

S turističkom sezonom u Dubrovniku je započela i 'sezona džepara', pa je tako u subotu zabilježen šesti slučaj krađe novčanika za koji je osumnjičena 27-godišnja Bugarka koja je novčanik s novcem i dokumentima, u staroj gradskoj jezgri, otuđila australskoj turistkinji.

Nakon što je Australka istog jutra krađu prijavila dubrovačkoj policiji nije prošlo dugo do uhićenja osumnjičene kod koje je pronađen ukradeni novčanik s novcem, doznaje su iz Policijske uprave dubrovačke. Novčanik s novcem vraćen je vlasnici, a osumnjičena Bugarka je, uz kaznenu prijavu, završila je u dubrovačkom pritvoru. Inače, svih šest krađa novčanika s novcem i dokumentima u 2019. godini počinjeno je na štetu stranih državljana.

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj tijekom 2017. godine zabilježeno je 36 prijava kaznenih djela krađe novčanika ili torbica, dok je u 2018. godini bilo 40 takvih kaznenih djela.

Osim 27-godišnje Bugarke koja je osumnjićena za otuđenje novčanika australskoj turistkinji, tijekom prošle godine zbog istih kaznenih djela procesuirane su i jedna Rumunjka te tri Bugarke.

 

Influencerica iz Australije hvali se bujnim poprsjem i iz Dubrovnika poručuje: "Hrvatska, najljepša si" 

Ilustracija
1/3

Komentara 1

NE
negrito
18:38 17.06.2019.

Zgodna Bugarka ja bi joj oprostija .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije