Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOCIJALNI RADNICI:
Povratak na članak

'U deset godina napadnuti smo 250 puta, potplaćeni smo i propisi su nepravedni...'

Sustav socijalne skrbi nema dovoljno resursa, dovoljno radnika, smještajnih kapaciteta, savjetovališta i tretmanskih sustava.

Komentari 7

MA
malisani
13:14 15.07.2019.

sustav socijalne skrbi treba ukinuti jer potiče kulturu nerada i ovisnosti o državi. Nitko rođenjem nema pravo na ništa, već se treba izboriti kroz dobre rezultate u školi, na fakultetu i kasnije na poslu za svoja dobra koje će u životu uživati.

VL
Avatar Dumen
Dumen
13:16 15.07.2019.

U tom sustavu ima puno uhljeba, od korisnika do davatelja

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
14:33 15.07.2019.

Treba ukinuti davanja onima kojima ne pripadaju i radno sposobnima i evo novaca dovoljno za veće plače i onima kojima stvarno treba. Ne bi škodilo javno objaviti popis tko sve prima socijalu

VL
DU
Deleted user
14:55 15.07.2019.

Šta mislite to što ćete dobit status ovlaštene osobe da će to riješiti vaše probleme,al ste naivni.Pa policija ima status ovlaštene osobe pa nanprste jedne ruke se može izbrojiti koliko je kaznenih prijava podneseno.U zatvoru Pravosudna plicija.Onaj nabio pravosudnog policajca u 4 zatvora i nema kaznene prijave.To vam je kao i Instabulska konvencina mrtvo slovo na papiru.A da su naše državne službe većinom uhljebničke to zna i ptica na grani.

VL
CH
chemica
13:23 15.07.2019.

Država, ali koja je to samo na papiru. Predivno zamišljena, ali u stvarnosti kao da baš i ne funkcionira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.