Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA NOVA SLUČAJA

U Đakovu zaražena i ravnateljica dječjeg vrtića: 'Silno mi je žao zbog djece i roditelja'

Dječji vrtić
Foto: Google Maps
24.06.2020.
u 20:59

- Osjećam se dobro, zdravo i nemam nikakve simptome, a iako mi je silno žao zbog svega, iskreno vjerujem da ćemo sve ovo uspješno prebroditi - rekla je ravnateljica Lacović.

U Đakovu zabilježena su dva nova slučaja COVID-19. Riječ je o ravnateljici dječjeg vrtića Sunčev sjaj-Nazaret Raheli Lacković i sestri suradnici u vrtiću. 

- Da, i ja sam pozitivna na korona virus. Žao mi je, silno mi je žao zbog djece i roditelja i samo zbog njih se osjećam loše... Zaista sam se trudila sve po vrtiću činiti po preporukama kako bi svi bili maksimalno zaštićeni, rekla je ravnateljica dječjeg vrtića Sunčev sjaj-Nazaret Rahela Lacković za 24sata. 

Navela je da je odmah obavijestila sve roditelje čim je saznala za dijagnozu te je predala popis djece i kontakata epidemiolozima. 

- Osjećam se dobro, zdravo i nemam nikakve simptome, a iako mi je silno žao zbog svega, iskreno vjerujem da ćemo sve ovo uspješno prebroditi - rekla je ravnateljica. 

Podsjećamo, u Đakovo je ove nedjelje otkriveno kako je deset časnih sestara zaraženo virusom.

VIDEO: Đakovo je novo žarište koronavirusa gdje je zaraženo desetak časnih sestara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije